‘’ANNEMLE SAHNEDEYİM’’ETKİNLİĞİNDE BULUŞTULAR…

İstiklal Marşı, Çanakkale Geçilmez, Vatan Şiiri ve Anne Şiirleri ile coştular…

KÜLTÜR-SANAT 22.03.2022 16:25:00 0
 ‘’ANNEMLE SAHNEDEYİM’’ETKİNLİĞİNDE BULUŞTULAR…

Hayriye Dabanoğlu ilkokulu 3-C sınıfı öğrenci ve anneleri örnek bir çalışmaya imza attılar.

İstiklal Marşı, Çanakkale Geçilmez, Vatan Şiiri ve Anne Şiirleri ile coşan ve ‘’Annemle Sahnedeyim’’etkinliğinde maharetlerini birlikte sergileme fırsatı bulan öğrenciler ve anneleri tatlı bir rekabet yaşadılar.

Hayriye Dabanoğlu ilkokulu 3-C sınıfı öğrenci ve anneleri ‘’Annemle Sahnedeyim’’etkinliğinde biraya geldiler.

Sınıf Öğretmeni Hatice Özcan’ın hazırlamış olduğu programda anneler ve çocukları olarak öğrenciler ve anneleri sahne alarak hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikleri paylaştılar.

ETKİNLİKLERE DAİR…

‘’Annemle Sahnedeyim’’etkinliğinde özellikle İstiklal Marşı, Çanakkale Geçilmez, Vatan Şiiri, Anne Şiirleri, Şarkılar, Dramalar, İllizyon Gösterileri, Şarkılı Oyunlar, Enstrumanla şarkılar, Dans Gösterilerive Halk Oyunu Gösterileri öğrenciler tarafından anneleriyle birlikte sergilendi.

Gerek öğrenciler gerek anneler sahnede birlikte  etkinlikler yaparak eğlenceli  ve güzel bir gün yaşadılar.

Anne ve çocuklar sahnede ter dökerken akrabaları yakınları onları seyretmekten ve güzel bir hafta sonu geçirmekten dolayı mutlu oldular. Eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler.

DAYANIŞMA-KAYNAŞMA

Hayriye Dabanoğlu ilkokulu 3-C sınıfı Sınıf Öğretmeni Hatice Özcan’ın öğrenci ve anneleri bir araya getirdiği ‘’Annemle Sahnedeyim’’ buluşması bir anlamda Dayanışma ve Kaynaşma kültürünün de önemli bir öğesi olarak dikkat çekti etkinlikte.

Minik kalpler hem ailelerinin gururu olmak, hem de anneleri ile birlikte başarmak için birbirlerini ile kıyasıya tatlı bir rekabete girdiler.

Ortaya koydukları performans ile dikkat çeken minik öğrenciler ve anneleri hem paylaşmanın hem de yarışmanın tatlı heyecanını da yaşamış oldular.

MİLLİ-MANEVİ DUYGULAR

Etkinlikte özellikle İstiklal Marşı, Çanakkale Geçilmez, Vatan Şiiri, Anne Şiirleri’nin okunduğu bölümlerde milli ve manevi duygular tavan yaptı.

Şarkılar, Dramalar, İllizyon Gösterileri, Şarkılı Oyunlar, Enstrumanla şarkılar, Dans Gösterileri ve Halk Oyunu Gösterileri  ilgi ile izlendi ve veliler ve öğrenciler arkadaşlarını hem alkışladı hem de büyük bir beğeni ile izlediler. MUSTAFA CENGİZ


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI