5. SINIFLAR’DAN KORAMAZ VADİSİ YÜRÜYÜŞÜ

İdeal Eğitim Koleji yeni eğitim öğretim dönemine hem enerjik başladı

EĞİTİM 29.08.2024 13:45:00 0
5. SINIFLAR’DAN KORAMAZ VADİSİ YÜRÜYÜŞÜ

İdeal Eğitim Koleji Müdürü Murat Öztemur, yeni eğitim öğretim dönemine yaz tatilinin bitmesi ile birlikte hem enerjik hem de dinamik başladıklarını söyledi.

Bu kapsamda İdeal Eğitim Kolejinde 5.sınıflar eğitime Koramaz da başladı. Yeni dönem öncesi İdeal Eğitim Koleji'nde tanışma etkinliği, Koramaz Vadisi'nin doğal güzellikleri içerisinde yapıldı.

İdeal Eğitim Koleji 5. Sınıf öğretmenleri nezaretinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler bol boy yürüdü. Sportif etkinliklerde yarışma heyecanı yaşadı.

Piknik ile de unutulmaz bir günü geride bıraktılar.

Sosyal faaliyetleri ve aktiviteleri ile dikkat çeken ve büyük beğeni toplayan İdeal Eğitim Kolejinin yürüyüş, piknik, parkur etkinliklerine bütün 5. sınıf öğretmenleri katılarak öğrencilere nezaret etti.

İdeal Eğitim Koleji Müdürü Murat Öztemur, yaşadığımız ilin tarihi v e doğal güzelliklerini öğrencilere tanıtma gayreti içinde olduklarını gerek il bazında gerekse de yurt genelindeki etkinlikler ile de öğrencilerin ufkunu açmaya gayret ettiklerini belirterek, okul olarak bu yıl da yine birbirinden güzel faaliyetlere imza atacaklarını ve çok sayıda sürprizlerinin olduğunu sözlerine ekledi.  MUSTAFA CENGİZ 


AK PARTİ'DE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN MANGAL TEPKİSİ

KARAMETE’DEN AKAR’A SOSYALLEŞME TEPKİSİ

KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ, 300 VEKİL ÇIKARTIP İKTİDAR OLACAĞIZ

BAYRAKLI’DAN TEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİYE İL BAŞKANI BULUNDU

MİLLETVEKİLİ GENÇ, MAHZEMİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ