50.YIL DEDEMAN FEN VE TEKNOLOJİ İMAM HATİP PROJE LİSESİNİN TANITIMI YAPILDI

KAYSERİSPOR 9.06.2022 14:21:00 0
50.YIL DEDEMAN FEN VE TEKNOLOJİ İMAM HATİP PROJE LİSESİNİN TANITIMI YAPILDI

 

50.YIL DEDEMAN YILDIRIMBEYAZITA TAŞINIYOR

ARAÇ FİLOSUNA DAHİL EDİLEN 80 ARAÇTA TANITILDI

Melikgazi Belediyesi Yıldırım Beyazıt Mahallesine yaptırdığı çok amaçlı 50.Yıl Dedeman Fen ve Teknoloji İmam Hatip Lisesinin tanıtımı için bir kokteyl verdi. Kokteylde ayrıca okulun devri içinde milli eğitim müdürlüğü ile protokol imzalandı. Diğer yandan, belediye araç parkına yeni kattığı 80 yeni aracını da tanıttı.  Burada bir konuşma yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 3 yıl gibi kısa sürede 14 okulu Melikgazi'ye ve eğitime kazandırdıklarını söyledi.

Melikgazi Belediyesinin düzenlediği tanıtım toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Erdoğan, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, burada yaptığı konuşmasında, “Bu okul hariç tam 14 tane okul yapıyoruz. Zannediyorum Türkiye’de en çok okul yapan belediyeyiz. Dolayısıyla eğitime büyük bir destek veriyoruz. Burada modelimiz Kayseri ve Mehmet Özhaseki modeli. Kayseri belediyecilik açısından birçok ilden açık ara öndedir. Bizde Kayseri’de okul, cami, sağlık ocağı,  sosyal tesisler yapıyoruz. Burada yapacağımız protokol kapsamında ömrünü tamamlamış olan güzide okulumuz, 50. Yıl Dedeman İmamhatip Okulunu Kayseri’nin en büyük okuluna taşıyacağız. Şehir dinamik olduğu için eskiyor. Belli bir süre sonra popülerliği bitiyor. Bu bina 60 yılı geçgin bir süredir hizmette ve artık çok yıprandı. Burası 32 derslikli, istendiğinde 50 derslik olacak kapasitede ve atölyelerimiz var. Şehir merkezinde taşımalı eğitimin verildiği, çevresinde otopark ve trafik sorununun yaşandığı, gürültü kirliliğinin olduğu yerden Dedeman Okulumuzu böyle güzel bir okula taşıyoruz. Okulumuzu bugün Milli Eğitime teslim ediyoruz. Hayırlı mübarek olsun dedi

Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’nin en büyük okulunun devir tesliminde bulunmaktan dolayı oldukça mutluyum. Çok heyecan verici. İnsanı büyüleyen bir okul. Her şeyi ile öğrencilerimiz için tasarlanmış. Aslında bu okulları yapmak bizim görevimiz ama belediye başkanlarımız sağolsun her şeyi yapıyor yükümüzü azaltıyorlar. Ben bu Kayseri modelini çok sevdim. Okulumuz Kayserimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Okulun birçok kişinin emeği ile yapıldığını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı - Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise, “Ziya Selçuk Bakanımızın desteği ile verdiğimiz mücadele bugün burada hayırla bitiyor. Memduh Başkanımız çok emek verdi başladı, Mustafa başkanımıza da büyük bir mücadele ile okulu son haline getirdi. Eğitim camiamıza hayırlı mübarek olsun.” diye belirtti. Konuşmaların ardından Kayseri Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Melikgazi Belediyesi arasında devir teslim protokolü imzalandı. Diğer yandan, Melikgazi Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Belediye araç parkına dâhil edilmek üzere 80 adet yeni araç satın aldı. Belediye, aralarında hafriyat kamyonları, temizlik araçları, kar küreme araçları, servis araçları, iş makinalarını kepçeler ve dozerler de tanıttı. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”