2025 Yılı 2. Bölge ASKOM Toplantısı Kayseri’de gerçekleştirildi

KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 2025 YILI 2. BÖLGE ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ KOORDİNASYON KOMİSYONU (ASKOM) TOPLANTISI, KAYSERİ, NEVŞEHİR VE NİĞDE İLLERİNİN KATILIMIYLA KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.KAYSERİ İL SAĞLIK MÜD

YAŞAM 30.10.2025 16:39:17 0
2025 Yılı 2. Bölge ASKOM Toplantısı Kayseri’de gerçekleştirildi
Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 2025 Yılı 2. Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı, Kayseri, Nevşehir ve Niğde illerinin katılımıyla Kayseri Şehir Hastanesinde gerçekleştirildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar, Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Figen Gürbeden, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Özcan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Kafadar, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop ve ilgili sağlık yöneticileri ve birim sorumluları katılım sağladı.
Toplantı öncesinde acil sağlık hizmetlerinin etkin ve koordineli yürütülmesinin önemine değinen İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, "Hepinizin bildiği gibi ASKOM toplantılarımız, bölgemizde sunulan acil sağlık hizmetlerinin koordinasyonunu güçlendirmek ve yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek adına bizler için kıymetli. Toplantı kapsamında bölge illerimizin acil sağlık hizmetleri sunumları ile iller arası hasta sevkleri ve nedenlerini değerlendireceğiz. Görüş ve önerileriniz bizler için büyük önem taşıyor. Katılımlarınız için teşekkür ediyor, verimli bir toplantı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Açış konuşmasının ardından, Kayseri Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Şık, Niğde Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Harun Yardımcı ve Nevşehir İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Çağrı Serçe’nin sunumu eşliğinde, illerin acil sağlık hizmet verileri, yıllık çağrı ve ambulans vaka sayıları, kırsal ve kentsel vaka ulaşım oranları, istasyon sayıları, il dışı hasta sevk sayıları ve vaka dağılım oranları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Yorum

KADINLAR KORUNMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI HAK EDİYOR

  SP KADIN KOLLARINDAN ÇOCUK HAKLARI İÇİN ÇALIŞMA

YRP İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ALİ ÖZCAN MAZBATASINI ALDI

KENANOĞLU, SGK BAŞKANI "DERHAL GÖREVDEN ALINMALI"

MURAT KAFTAR İYİ PARTİ’YE KATILDI

ERSOY, KADIN CİNAYETLERİNDE EN AĞIR CEZA İÇİN KANUN TEKLİFİ HAZIRLAYACAK

CHP 39.OLAĞAN İL KONGRESİNİ YAPTI

ÇALIKSOY, “ULAŞIM ZAMMINA RED OYU VERDİM”

CHP’DE SON KARAR DELEGENİN

ULAŞIM ZAMLARI VATANDAŞI ZORLUYOR