Yeniden Refah Partisi (YRP) Yahyalı İlçe Başkanı Kadir Kara ilçe kongrelerini 9 Şubat Pazar günü, Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi Salonu'nda gerçekleştirileceklerini belirterek ilçe halkını kongrelerine davet etti.
Kadir Kara, "Partimizin olağan kongresini 9 Şubat Pazar günü gerçekleştireceğiz. 'Yeniden Refah, Yeniden Erbakan' sloganlarıyla düzenleyeceğimiz kongremizde,Genel Başkan yardımcımız Mehmet Altınöz ile partimizin 2024 seçimlerinde büyük bir başarı elde eden Belediye Başkan adayımız Veysel Ekinci de yer alacak. Ayrıca, gündeme oturan ilk erken genel seçimde Yeniden Refah Partisi'ni iktidara taşıyacak ilçe yönetimini belirleyeceğiz. Bu önemli genel kurulumuza, partili ya da partisiz tüm Yahyalı halkını bekliyoruz" dedi.
Yahyalı siyaset tarihinin en kalabalık kongrelerinden biri olmasını beklediklerini vurgulayan Kara, kongreye tüm ilçe halkını davet etti.
Haber Merkezi