Tarih: 26.06.2022 11:19

YENİ UFUKLAR DERNEĞİ GENEL KURUL YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Ufuklar Derneği Kayseri Şubesi 9. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Dernek Binasında gerçekleştirilen Genel Kurulda Kayseri eski İl Kültür Müdürü Şükrü Efe Başkanlığa getirildi.

Yeni Ufuklar Derneği Kayseri Şubesi geçtiğimiz hafta sonu 9.Olağan Genel Kurulunu yaptı. Cumhuriyet Mahallesindeki Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi. Divan Başkanlığını Mustafa Öztürk’ün yaptığı genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Gelir-gider ve faaliyet raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından daha sonra derneğin 3 yıllık çalışmaları masaya yatırıldı. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek listeyle seçime giden Şükrü Efe Yeni Ufuklar Derneğinin başkanı oldu. Efe, aldığı görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yönetimi ile var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Şükrü Efe başkanlığına oluşan yeni yönetimde ise, Fazıl Ahmet Bahadır, Memtaz Beğen, Selcen Erişen, Selim Ekinci, Mehmet Özmen ile Mehmet İncetoprak yer alırken, Denetim Kuruluna ise, Ünal Önem, Ahmet Ünal ve Osman Yüksel getirildi. Haber: Mehmet Yılmaz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —