Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencilerinin büyük bir titizlikle hazırladığı yılsonu resim sergisi Kayseri Park AVM’de açıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik’in açılışını yaptığı sergi büyük beğeni topladı.
Yıldırım Beyazıt Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Küçük Dokunuşlar” adlı birbirinden güzel 37 eserden oluşan resim sergisi Kayseri Park AVM’de açıldı. Serginin açılışına; İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan TELTİK, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Müdürü Kadir KOLTUK, Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra ESKİTAŞ, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Sergi açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan TELTİK, Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Müdürü Kadir KOLTUK ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra ESKİTAŞ tarafından gerçekleştirildi.
Açılışın ardından sergiyi gezen İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan TELTİK öğrencilerle tek tek konuşarak "Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra ESKİTAŞ’ı ve birbirinden güzel eserlere imza atan öğrencileri kutluyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum." dedi. Okul Müdürü Kadir KOLTUK’ta “Öğrencilerimizi her alanda geliştirmek ve zenginleştirmek istiyoruz. Bu amaçla elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarından dolayı Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra ESKİTAŞ’ı ve öğrencilerimi tebrik ediyorum. Ayrıca bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan TELTİK'e, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize ve ziyaretçilere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz