Menü Kayseri Gerçek Haber
Tarih: 14.02.2025 15:41
KAFALI ANAHTAR PARTİ YAHYALI İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

KAFALI ANAHTAR PARTİ YAHYALI İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Anahtar Parti Yahyalı İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Genel Merkez tarafından kurucu ilçe başkanı olarak atanan Akif Kafalı, bu kez seçilerek ilçe başkanı oldu. 
Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezi'nde yapılan kongreye İl Başkanı Elvan Öztürk, il yönetim kurulu üyeleri, Kocasinan İlçe Başkanı Utku Ulaş, Tomarza İlçe Başkanı Nuh İşçi ve Yahyalı delegeleri katıldı.
Divan teşkilinin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla, kürsüye gelen Akif Kafalı, selamlama konuşmasını yaptı. Daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Kafalı, partisinin isminde bulunan "Adalet" kelimesinin içinin boşaldığını ifade ederek Genel Başkan Yavuz Ali Ağaroğlu'nun şu sözünü paylaştı: "Adalet buradaysa Ömer nerede? Ömer buradaysa adalet nerede?"
Konuşması sırasında Yahyalı Belediyesi'ne de eleştiriler yönelten Kafalı, belediyede birçok akraba atamasının yapıldığını öne sürerek, "Allah korusun, belediye başkanının bir yakınının cenazesi olsa, taziyeye gidecekler nedeniyle Yahyalı Belediyesi üç gün kapalı kalır" dedi. 
Daha sonra kürsüye gelen İl Başkanı Elvan Öztürk, selamlama konuşmasını yaparak kongrenin hayırlı olmasını diledi ve katılımcılara teşekkür etti.
Tek liste ile gidilen seçimde Akif Kafalı ve ekibi, kullanılan oyların tamamını alarak Yahyalı İlçe Başkanlığına seçildi.
Haber Merkezi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —