Tarih: 25.10.2024 14:02

ESKİ BAKAN ÇAKMAKOĞLU İNCESU’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Cenaze namazını müftü Ayvaz kıldırdı
Geçtiğimiz gün yaşlılığa bağlı rahatsızlığı sonucu tedavi gördüğü hastanede 94 yaşında hayata veda eden Milli Savunma ve İçişleri eski Bakanı, 23. Dönem MHP Kayseri Milletvekili Sabahattin Çakmakoğlu için Kayseri Valiliği'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.Çakmakoğlu daha sonra memleketi İncesu'da Kara Mustafa Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Merhum Sebahattin Çakmakoğlu için Kayseri Valiliği önünde cenaze töreni düzenlendi. Törüne,Vali Gökmen Çiçek,  Ak Parti Kayseri eski Milletvekili ve TBMM eski Başkanvekili  Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat CahidCıngı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili  Baki Ersoy, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, MHP il Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, MHP Melikgazi İlçe Başkanı Murat Titizbaş, MHP Kocasinan İlçe Başkanı Behzat Önder, Kayseri Ülkü Ocakları il Başkanı Halit Yağmur, protokol üyeleri, işadamları, vatandaşlar ve Sabahattin Çakmakoğlu'nun yakınları katıldı. 
Törende, Sebahattin Çakmakoğlu'nun biyografisinin okunmasının ardından dua edildi. Çakmakoğlu'nun ailesinin taziyeleri kabul etmesinin ardından tören sona erdi. Çakmakoğlu daha sonra memleketi İncesu'da kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. 
Haber: Mehmet Yılmaz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —