Zabıta teşkilatının 196. kuruluş yıl dönümü dolayısıylaPınarbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu’nu makamında ziyaret etti.
İlçe Kaymakamı İbrahim Gökmen’in de hazır bulunduğu ziyarette kısa bir konuşma yapan Pınarbaşı Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu, zabıta teşkilatının önemine vurgu yaptı.Belediye çalışmalarında zabıta biriminin aktif rol oynadığını söyleyen Başkan Uzunluoğlu, yaklaşık 2 asır önce kurulan zabıta teşkilatının görev ve sorumlulukları açısından önemli bir birim olduğunu dile getirdi.
Başkan Uzunluoğlu, “Halkımızın güven ve huzur içinde yaşaması için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan zabıta ekibimize teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum dedi.Zabıta personeli ile tek tek ilgilenen ve bir süre sohbet eden Başkan Uzunluoğlu,daha sonra zabıta ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Mehmet Yılmaz