Özçelik-İş Sendikası Kayseri Şubesinin 10. Olağan genel kurulunda Başkanlığına aday olan Mustafa Çelikbilek, sendika üyesi işçilerle bir araya geldi. Çelikbilek, "bu seçimin kazananı işçiler olacak" dedi.
Özçelik-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığına aday olan Mustafa Çelikbilek, sendika üyesi işçilere iftar verdi. Programa katılan işçilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Çelikbilek, birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Sendikanın gerçek sahiplerinin emekçiler olduğunu belirten Çelikbilek, sendikal demokrasinin korunması gerektiğini ifade etti.
Kayseri Şubesi'nin 10. Olağan Genel Kurulu sürecinde yaşanan bazı gelişmelerin vicdanları yaraladığını dile getiren Çelikbilek, delege listelerinin üyelere duyurulmadan asılıp indirilmesi ve birçok üyenin süreçten haberdar edilmemesinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Sendikal süreçlerin şeffaflıkla yürütülmesi gerektiğini belirten Çelikbilek, bu nedenle gerekli itirazları yaptıklarını ve hukuki haklarını kullandıklarını ifade etti. Haber: Mehmet Yılmaz