Bağımsız Türkiye Partisi MYK üyesi İzzet Yaşar, İl Başkanı Rüştü Karataş gazetemiz Gerçek Haber'i ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Mustafa Cengiz ile görüştü. Yaşar, 'Türkiye'de sorunları çözecek parti biziz' diyerek parti çalışmalarını anlattı.
Bağımsız Türkiye Partisi MYK üyesi İzzet Yaşar, İl Başkanı Rüştü Karataş, İl Başkan Yardımcıları Naci Demir ve Selçuk Kurt ile birlikte Gerçek Haber Gazetesini ziyaret ettiler.
Yazı İşleri Müdürü Mustafa Cengiz ile bir araya gelen Bağımsız Türkiye Partisi MYK üyesi İzzet Yaşar, hem basının önemini vurguladı hem de Kayseri ve Türkiye gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye ve Kayseri'nin yaşadığı sorunları yakından bildiklerini ifade eden Yaşar 'Sorunları çözecek tek parti biziz' ifadelerin kullandı. Haber: Semra Acar