Ak Parti MKYK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, önce KAYİMDER'i ardından da Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret etti. Ataş, KAYİMDER ziyaretinde sektörde yaşanan sorunları ve dernek üyelerinin taleplerini dinledi. Ataş, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ziyaretinde de astsubayların hak ve çıkarlarını her ortamda savunmaya devam edeceklerini kaydetti.
Ak Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, kısa adı KAYİMDER olan Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ataş, Sektörde yaşanan sorunlar ile dernek üyelerinin talep ve beklentileri üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulundu.
Ziyaretle ilgili bilgiler veren Ataş, geçtiğimiz hafta sonu Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği'nin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Buruda sektörde yaşanan sorunlar ile dernek üyelerimizin talep ve beklentileri üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. Oldukça verimli geçen bu toplantının düzenlenmesine vesile olan KAYİMDER Başkanımız sayın Yalçın Dağtekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz dedi.
Milletvekili Ataş, ayrıca 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kayseri Şubesini ziyaret etti. Ataş, dernek yöneticilerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ataş, Milli iradenin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne girdiğimiz ilk günden itibaren astsubaylarımızın hak ve çıkarlarını her ortamda savunduk ve dile getirdik, getirmeye de devam edeceğiz ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz