Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından düzenlenen 4. Patentle Türkiye Üniversiteler Patent Yarışması'nda Erciyes Üniversitesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.
4. Patentle Türkiye Üniversiteler Patent Yarışması'nda Erciyes Üniversitesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Mimarlık Fakültesi öğrencisi Gonca Aktaş ve Doç. Dr. Neşe Bakır Yılmaz'ın patenti, yarışmada 10'uncu olarak 40.000 TL ödül kazandı. Mühendislik Fakültesi öğrencisi Onur Yılmaz ve Prof. Dr. Mustafa Serdar Genç'in patenti ise 18'inci olarak 30.000 TL ödüle layık görüldü.
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun öğrenci ve danışman hocaları tebrik ederek, "Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor; süreç boyunca desteklerini esirgemeyen ETTO Fikri Haklar Birimi'ne teşekkür ediyoruz" dedi. Haber Merkezi