FERHAT YAĞMUR


YOLUN SONU UÇURUM!

Bu yol, yol değil.


Transferin son günlerinde 3 oyuncuya 34 milyon TL harcayan Kayserispor’un skor ve oyun olarak daha tatmin edici, daha başarılı bir performans sergilemesini bekliyor, istiyorken hayal kırıklığı yaşadık.

Sivasspor maçında, geçtiğimiz maçlara nazaran biraz toparlanmış görsek de bu durum bırakın galibiyeti puan almaya dahi yetmedi. Sahaya sürülen 11, oyuncuların performansı, armaya olan bağlılık, oyuncu değişiklikleri hepsi ayrı bir tartışma konusu.

Maalesef Kayserispor iyiye gitmiyor. 5 haftalık periyottaki rakiplere baktığımızda oynanan oyun ve alınan puanlar bizleri endişeye itiyor.

Bunun başlıca nedeni, Kayserispor transfer heyetidir. Nerdeyse transfer şampiyonu olan Kayserispor’da teknik kadro yeterli olmayınca transferlerin de önemi, anlamı kalmıyor.

Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok. Teknik direktör Bayram Bektaş ve sportif direktör Bülent Bölükbaşı hemen gonderilmeli. Ama bu gidişle Bayram Bektaş ve Bülent Bölükbaşı ikilisine başkan Berna Gözbaşı da eklenecek. Çünkü Berna hanım, teknik heyet değişikliğine sıcak bakmıyor.

Kayserispor’da skora olduğu kadar sergilenen futbola bakarak yorum yapmak gerekli. Küçük hesaplar içerisine girip yağdanlık olmanın hiç anlamı olmayan bir süreçteyiz. Gerçekleri ve görünen tabloyu gizleyerek kendini kandıranlar var. Amaç Kayserispor’un başarılı olması ise, gerekli değişiklikler yapıp sonrasında kenetlenilmeli.

Bu yol, yol değil.

Futbolda 24 saat uzun zaman.