MUSTAFA CENGİZ


TARAFTARIN KASIMPAŞA ELEŞTİRİLERİ...

Kayserispor evinde oynadığı 16 maçta 21 puan alırken 24 puanlık kayıp ve silinen 3 puan ile son 7 haftalık dilime ve 13 Nisan'da oynanacağımız Adana Demirspor maçına sıkıntılı çıkacak. Hadi olur ya deplasmanlardan da sıfır çektik. Son olarak yapmamız gereken mi? Evimizde oynayacağımız 3 maçtaki 9 puandan en kötü 5-6'sını almalıyız. Sarı kırmızılılar kazanamıyor. Eğer kümede kalacaksak sanırım bu iş bizim kazanmamızdan çok rakiplerimizin kayıplara devamlılığı sayesinde olacak gibi görünüyor. Kayserispor'un bu sezon 3.teknik direktörü olarak sarı kırmızılı takımda "Umut" olarak görülen Burak Yılmaz geride kalan 9 haftada aldığı 2 galibiyet sonrasında haklı olarak eleştirilerin odağı haline gelirken, taraftar her olası bir sürpriz beklentisi içinde. Ya Kayserispor'u kurtaracaklar, ya da bırakacaklar. Zaman daralıyor. Ligin boyu da kısalıyor. Son 7 maçta bazı şeyleri mucizelere bırakmanın manası yok...


Kayserispor 4 maçtır kazanamazken sarı kırmızılı camiayı endişe sarmış durumda.

Adana Demirspor deplasmanı ve Trabzonspor iç saha maçları bu kadar kötü gidişattan sonra daha da zor geçecek iki zorlu 90 dakika daha…

Sarı kırmızılılar, Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta 1 puan kazandı.   

Bayram sonrası bir felaketi daha sanırım kaldıramaz bu camia.
bakın taraftar geline nokta itibarı ile neler söylüyor, neler öneriyor?

GÖZÜNÜN ÖNÜNDEKİ PERDE KALKSIN!

SPORADAMI @SPORADAMI6 "Bu Nazon 'u bulan, izleyen, tavsiye eden,para verip getiren emeği geçen kimse Kulüpten içeri sokarsam namerdim. Sahada bende gezerim. Takım birbirinden çok kopuk... Konsantrasyon yok Organize atak yok... Pozisyon yok... İnşallah yenilmeyiz.  Bu kadar dağınık futbolla işimiz zor. Bugün Kadir Gecesi… Kadir Gecesi yüzü suyu hürmetine @KayserisporFK başkanı Ali Çamlı'nın gözünün önüne inen perdeyi kaldır Yarabbi... Burnunun ucunu göremiyor. Adana Demir maçından önce operasyon yaptı yaptı Sonra  @yilmazburak17 'ta gider...Beceriksizler gitmeden bu kulüp düşer.”

SALİH ERHAN @salih_erhan "Thiam duraydı ya sezon sonunda  Bedavaya gideydi.Eğer takımda ödemede bir sıkıntı yoksa.  Kan değişikliği görebiliriz. Alınan oyunculardan Memnun musun?  @dumanmurat7 Cidden yazıklar olsun!Burak Yılmaz çok gergin ve agresif Burak Hoca ile çok zor ligde kalırız "

TEK TESELLİ RAKİPLER KAYBEDİYOR

Yücel Şahin@yc3861 "Sahamızda almamız gereken maçlar bunlar.  Bu oyunla son haftalra sıkıntılı gireriz. Bu işin şakası yok. Haftaya Demirspor  sonra Trabzon içerde, Pendik deplasman. Hangisini yenebiliriz   bu form durumu ile? Tek tesellimiz alttaki takımlarda kaybediyor."

Mortingen Strasse@ittihadciserif "Kayserispor staj yeri değil o murat duman ve avaneleri hemen terk edin bu kulübü"

Hasan Hüseyin Özpamuk @HasanHseyi42734 "Kırmızı kart ayrı ilk gol ayrı ikinci golde kartalın o topu alabileceginden emindim. Boa monte ise kac top ezdi burak yılmaz gibi forvet td iken Takım bitiricliigi çok kötü ha bu maçta Bilal olsa 2 senide yemezdi .ha endişeye mahal yok demek için gelen olrsa endişeye mahal yok"

Kimsesiz Yaşa@artem31461 "Herkes kafasini iki elinin arasina koyup düşünsün NEDEN NASIL yönetimin attigi adimlardan biri aksarsa işte bu tablo çikar ortaya aramizdaki topal ördegi acilen çikarmamiz lazim kümeye düşersek geri dönüşü de asla olmaz"

ADİL FORMA DAĞITIN!...

Mustafa YILDIRIM@ereneymenalp "@burakyımaz17 bu maçta sana yazar. Forumsuz kartal önümüzdeki hafta yok adil forma dağıt. Geriden oyun kuramama 1.Bölgene mahkumiyeti kalecinin topu şişirmesi set oyunu halı saha maçına dönüyor rakip çay kahve içiyor. Lig kirli GFK Konya yerine Küme düşürüleceksin @mehmetozhaseki"

Gattus @GATTUSO38 “Sen stajyer 2 haftalık sözde hoca getirirsen bu durumda Kayserispor'a yapacak bir şey yok!”

ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ!...

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Bugün yensek büyük avantaj elde edecektik. Alttaki herkesin yenilmesi bir tarafa bizim yenmemiz gerekiyordu, olmadı. İnşallah bundan sonraki maçlara bakacağız." değerlendirmesinde bulurken, Kayserispor Teknik Sorumlusu Hari Vukas, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, “Ağlayacak durumumuz yok, önümüze bakacağız” dedi.   

Evet… Sanırım sürekli bunu yapıyorlar.

Biraz’da kafalarını kaldırmaları gerekmez mi?

Rakiplere, takıma, oyunculara, taraftara kulak vermek gerekmez mi? 

YAPMAMIZ GEREKEN Mİ?

Kayserispor evinde oynadığı 16 maçta 21 puan alırken 24 puanlık kayıp ve silinen 3 puan ile son 7 haftalık dilime ve 13 Nisan'da oynanacağımız Adana Demirspor maçına sıkıntılı çıkacak. 

Hadi olur ya deplasmanlardan da sıfır çektik.

Son olarak yapmamız gereken mi?

Evimizde oynayacağımız 3 maçtaki 9 puandan en kötü 5-6'sını almalıyız.

Bu arada Kayserispor'un Milli ara ve Yerel Seçim sonrasında lige dönüşü fiyaskoyla sonuçlandı. 

Sarı kırmızılılar kazanamıyor. 

Eğer kümede kalacaksak sanırım bu iş bizim kazanmamızdan çok rakiplerimizin kayıplara devamlılığı sayesinde olacak gibi görünüyor.

MUCİZEYE GEREK YOK!...

Kayserispor'un bu sezon 3.teknik direktörü olarak sarı kırmızılı takımda "Umut" olarak görülen Burak Yılmaz geride kalan 9 haftada aldığı 2 galibiyet sonrasında haklı olarak eleştirilerin odağı haline gelirken, taraftar her olası bir sürpriz beklentisi içinde.

Ya Kayserispor'u kurtaracaklar, ya da bırakacaklar.

Zaman daralıyor.

Ligin boyu da kısalıyor.

Son 7 maçta bazı şeyleri mucizelere bırakmanın manası yok...

BU DA SEVİNDİRİCİ BİR HABER...

Türk Telekom eSüperLig @esuperligresmi #TÜRKTELEKOMeSüperLig’de normal sezonun sonuçlanmasıyla Play Off’a kalma başarısı gösteren takımlar.

- Antalyaspor

- Fenerbahçe

- Galatasaray

- İstanbul Başakşehir

- Kayserispor

- MKE Ankaragücü

- Samsunspor

- Trabzonspor

Sarı kırmızılılara başarılar diliyorum.