MUSTAFA CENGİZ


İKİ SINAVIMIZDA BİRBİRİNDEN ZORLU!

Malum önce milli maç arası. Ardından 31 Mart Yerel seçimleri. Bu nedenle hızlandırılmış bir lig oynanacak. Kasımpaşa maçının ardından Adana Demirspor deplasmanı ve Trabzonspor iç saha maçımız oynanacak iki zorlu 90 dakika demek. Belki de kaderimizi tayin edecek en zorlu 180 dakika bu iki maçtaki ortaya çıkacak skorlar. Bu kadar uzun bir ara akabinde ki takımların, oyuncuların, teknik kadroların, taraftarın, yönetimleri, hakemleri olaya bir anda angaje olmasını beklemek büyük bir safdillik olur. Hali ile her yönü ile sürprizlere gebe bir lig oynanacak kalan 8 haftalık süreçte. İşi bilen, konsantrasyonunu üst seviyede tutan, sakatlarının geri dönüşünü sağlayan ve kartların yoğunluğu nedeni ile de sinirlerine hakim olanların daha iyi geri dönüş sağlayacakları tablo içindeki motivasyonu düşük, sakat sayısı fazla, kart sınırındaki isimlerin gerginlikleri nedeni ile de bir maç sonrasını göremeyecekleri, takımlarını da yalnız bırakacakları ligde bakalım neler neler yaşanacak?!... Temennimiz kazanamadığımız maçları kaybetmemek ve maksimum puanlarla ligin finalinde ilk 10 takım arasındaki bu sezonu noktalayabilmek. Çifte bayram arzumuz bu sezon bari gerçek olsun…


Kayserispor’u Kasımpaşa maçı sonrasında zorlu iki maç daha bekliyor.

Kasımpaşa maçının geride kalmasının ardından önümüzdeki iki Cumartesi günü saat 19.00’da hem Adana’da hem de Kayseri’de iki zorlu 90 dakikaya çıkacağız.

Adana Demirspor maçında Hikmet Karaman ile zor oyun oynarken, Abdullah Avcı ile de bir başka zorlu puan mücadelesinde epey terleyeceğiz. 

Bu iki yerli ve tecrübeli teknik adama karşı Burak Yılmaz’ın ortaya koyacağı performans ve sarı kırmızılı takımın alacağı skorlar son derece önemli hem klasman bağlamında hem de kümede kalma yarışı açısından. 

Trendyol Süper Lig'de 31. Haftada açılış maçlarında özellikle Hatay ve Gaziantep’in kaybı Antalyaspor-Ankaragücü beraberliği sarı kırmızılı takım için çok önemli. 

Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın programı kapsamında 13 Nisan Cumartesi günü saat 19.00 Adana Demirspor – Kayserispor ve 33. hafta programında da 20 Nisan Cumartesi günü saat 19.00 Kayserispor - Trabzonspor maçlarını oynayacağız. 

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 32. ve 33. haftaların müsabaka programını duyurdu. 

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 32.ve  haftanın programı şu şekilde:  Bu kapsamda Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın programı kapsamında  13 Nisan Cumartesi günü saat 19.00 Adana Demirspor – Kayserispor ve 33. hafta programında da 20 Nisan Cumartesi  günü saat 19.00 Kayserispor - Trabzonspor maçlarını oynayacağız. 

KARAMANLA BULUŞMA…

Kayserispor tarihinde önemli bir yeri var.

Aslında “Türk Futbolu”nda ifadesi daha doğru bir ifade olacaktır.

Sarı kırmızılı takıma geldiği her dönemde önemli aksiyonlar gerçekleştirdi.

Gelişi kadar gidişi de olay olmuştur her dönemde.

Seveni kadar bir o kadar da eleştireni olmuştur. 

Gelecek hafta kendisi ile Güney’de zorlu bir buluşma olacak. 

Bakalım tecrübe mi, gençlik mi maça damgasınız vuracak? 

Sarı kırmızılı takımda değişik dönemlerde görev yapan Hikmet Karaman’ın Fenerbahçe ile oynadığı zorlu maçtan sora bu kez sarı kırmızılılar Güney’e zor bir deplasmana gidecekler. 

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak maçların programı  kapsamında ligde  13 Nisan Cumartesi 19.00 Adana Demirspor – Kayserispor oynuyor. 

Fenerbahçe’nin gerçekleştirdiği tarihi karar buluşması akabinde oynanan Adana Demirspor maçı her yönü ile önemli bir buluşma oldu her iki takım açısından da. 

TRABZONSPOR GELİYOR…

Bordo mavili fırtınanın Fenerbahçe maçındaki olaylarla bir kez daha sezona damgasını vurmasının ardından bakalım bu saatten sonraki sezon finali nasıl olacak?

Sanırım en büyük tesellileri Kupa’da final ve kupayı müzelerine götürmek olacaktır. 

Abdullah Avcı ile bu sezon umduğunu bulamayan Karadeniz ekibi 33. Haftada Kayseri’de olacak. 

Ligdeki inişli-çıkışlı grafikleri herkesin malumu.

Bir kazanıyor bir kaybediyorlar. 

DIŞ SAHADA İYİ DEĞİLLER…

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 20 Nisan Cumartesi 19.00 Kayserispor - Trabzonspor  maçı oynanacak. 

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, dış saha performansını toparlamayı hedefliyor. Bordo-mavililer, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde deplasmanda 18, iç sahada ise 19 puan toplarken, inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Trabzonspor, hem iç sahada hem dış sahada istikrar arıyor.               Deplasmanda oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden bordo-mavililer, Konyaspor karşısında 3 puanı hedeflerken bir sonraki deplasman hedefi ise her zaman olduğu gibi Kayserispor maçı olacak. 

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı döneminde ise bu sezon 22 maç oynadı. Söz konusu maçlarda 11 galibiyet, 4 berberlik ve 7 mağlubiyet aldı. İç sahada oynanan 11 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 19 puan kazanan Avcı, deplasmanda ise 5 galibiyet, 3'er beraberlik ve mağlubiyetle 18 puanı hanesine yazdırdı. 

Milli ara sonrası Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan ve ardından 20 Nisan’da Kayseri’ye gelecek olan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile dış saha performansını toparlamayı hedefliyor.

BİLAL VE ARİF DÖNÜYOR

Kaleci Bilal Beyazit’in sarı kart cezası, defans oyuncumuz Arif Kocaman’ın ise 2 maçlık kırmızı kart cezası geride kalan Kasımpaşa maçı ile sona erdi.

Takımda teknik kadronun elini daha da güçlendirecek bu iki oyuncunun katılımı ile önümüzdeki günlerdeki Adana Demirspor ve bir maç sonrasında Trabzonspor maçlarına daha da geniş ve zengin kadrolarla çıkma imkanımız olacak ve forma rekabeti de kaliteyi doğuracak. 

ADANA ZORLU DEPLASMAN…

Malum önce milli maç arası.

Ardından 31 Mart Yerel seçimleri.

Bu nedenle hızlandırılmış bir lig oynanacak.

Kasımpaşa maçının ardından Adana Demirspor deplasmanı ve Trabzonspor iç saha maçımız oynanacak iki zorlu 90 dakika demek.

Belki de kaderimizi tayin edecek en zorlu 180 dakika bu iki maçtaki ortaya çıkacak skorlar.

Bu kadar uzun bir ara akabinde ki takımların, oyuncuların, teknik kadroların, taraftarın, yönetimleri, hakemleri olaya bir anda angaje olmasını beklemek büyük bir safdillik olur.
Hali ile her yönü ile sürprizlere gebe bir lig oynanacak kalan 8 haftalık süreçte.

İşi bilen, konsantrasyonunu üst seviyede tutan, sakatlarının geri dönüşünü sağlayan ve kartların yoğunluğu nedeni ile de sinirlerine hakim olanların daha iyi geri dönüş sağlayacakları tablo içindeki motivasyonu düşük, sakat sayısı fazla, kart sınırındaki isimlerin gerginlikleri nedeni ile de bir maç sonrasını göremeyecekleri, takımlarını da yalnız bırakacakları ligde bakalım neler neler yaşanacak?!...

Temennimiz kazanamadığımız maçları kaybetmemek ve maksimum puanlarla ligin finalinde ilk 10 takım arasındaki bu sezonu noktalayabilmek.

Çifte bayram arzumuz bu sezon bari gerçek olsun…