RECEP BULUT


GÖKER GÖZÜTOK, İYİ PARTİ TALAS ADAYI!

İYİ Parti, Kazım Yücel, Sedat Kılınç ve Yurdaer Şahin’den sonra Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Göker Gözütok’un da Talas Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu.


YÜCEL, KILINÇ VE ŞAHİN’DEN 

SONRA GÖZÜTOK DA 

İYİ PARTİ SAFLARINDA!

İYİ Parti, Kazım Yücel’i Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Sedat Kılınç’ı Melikgazi Belediye Başkanlığı’na, Yurdaer Şahin’i de Kocasinan Belediye Başkan adayı gösterdiğini duyurduktan sonra şimdi de Kayseri’nin önde gelen müteahhitlerinden ve aynı zamanda Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Göker Gözütok’u da Talas Belediye Başkan adayı gösterdiğini açıkladı.

GÖKER GÖZÜTOK, 

TALAS İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

İYİ Parti Talas Belediye Başkan adayı olan Kayseri’nin tanınmış müteahhitlerinden ve aynı zamanda Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Göker Gözütok, İYİ Parti Talas İlçe teşkilatını ziyaret etti.  Gözütok, amacının Talas’ı tekrar “Yeşil Talas’a” dönüştürmek olduğunu söyledi.

Önce önceki gün İYİ Parti adaylarının İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki çıkarmalarından bahsetmek istiyorum…

Kazım Yücel’in İYİ Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Sedat Kılınç’ın Melikgazi ve Yurdaer Şahin’in de Kocasinan’dan Belediye Başkan adayı gösterileceği kesinlik kazandıktan sonra pazartesi sabahı Ankara’ya yani Parti Genel Merkezi’ne çıkarma yapma kararı aldılar…

İl Başkanı Tansu Şener, Sedat Kılınç, Yurdaer Şahin, Melikgazi İlçe Başkanı Tuncer Küçük, Melikgazi İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin, Talas İlçe Başkanı İskender Akalın rahatsız olduğu için ilçe yöneticileri, Bünyan adayı Erhan Özhan ve yöneticileri, Yahyalı, İncesu, Develi ve Yeşilhisar ilçe başkan ve yöneticileri ile belediye başkan adayları sabah erken saatlerde Ankara yoluna koyuldular… 

Kazım Yücel de anne ve babasının hayır duasını aldıktan sonra öğle saatlerinde yola koyuldu…

Saat 16.00 gibi Genel Merkez’de randevuları vardı…

Zaten Genel Merkez’den de ona göre randevu almışlardı…

Ankara’ya geldiklerinde partinin önü Kayseri plakalarıyla dolmuştu… 

Aslında aynı gün hem GİK hem de seçimler için oluşturulan “özel grubun” toplantısı vardı… O nedenle Kayseri ekibinin Akşener ile bir araya gelmesi biraz gecikmişti… Toplantı İYİ Parti Genel Merkezi’nin 1. katındaki toplantı salonunda yapıldı…

Toplantı öncesi İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kazım Yücel ve diğer adaylar Koray Aydın, Musavvat Derviş ve Ünzile Yüksel ile ayakta bir süre sohbet ettiler… Koray Aydın, Kazım Yücel’e aday olmasından son derece memnun olduklarını ve Kazım Yücel’in Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi için Kayserili tanıdıklarından da çok sayıda telefon aldıklarını belirterek, “Kayseri’de senden yana çok ümitliyiz!” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener alkışlar eşliğinde salona geldiğinde Akşener’e Sedat Kılınç’ın hazırlamış olduğu hem Kayserispor forması hem de kendisinin kurucusu olduğu amatör ligdeki Turanspor’un atkı ve formasını hediye etti. Akşener, Turanspor’un adını duyunca bir hayli memnun oldu, “Tam da davamıza uygun bir isim” diye Sedat Kılınç’a teşekkür etti. 

Ayrıca Akşener, Develi Belediye Başkan adayı Songül Özdemir ile tanışınca, “Bir bayan kardeşimizin aday olmasından son derece memnun oldum” diye Özdemir’in aday olmasından son derece memnun olduğunu söyledi. 

Yahyalı adayı Mustafa Balcı’nın da emekli albay olduğu söylenince Akşener ona da memnun oldu. İncesu adayı Recep Güngör’ün de son derece genç oluşu ve aynı zaman da savunma sanayi konusunda bilgi sahibi olmasında da son derece memnun oldu ve “Böyle pırıl pırıl genç kardeşlerimizin aday olması beni çok memnun ediyor” dedi.

Törende Bünyan adayı Erhan Özhan, Yeşilhisar adayı Salih Karagöz, Felahiye adayı Ali Dinçer Kuzugüden, Özvatan adayı Halil İbrahim Çağrı ile de ayrı ayrı tokalaştı ve başarı dileğinde bulundu. 

Sonra toplu halde fotoğraf çektirdi. 

Akşener, “Böylesine sıkıntılı bir süreçte yanımızda dimdik duran kardeşlerimizi de hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.

Sonra toplu halde fotoğraf çekildi… 

İYİ Parti Genel Başkanı Kayseri heyetinin verdiği moral ve coşkudan dolayı son derece memnun kaldı ve Dursun Ataş’a teşekkür etti…

YÜCEL, KILINÇ VE ŞAHİN’DEN 

SONRA GÖZÜTOK DA 

İYİ PARTİ SAFLARINDA!

İYİ Parti, Kazım Yücel’i Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Sedat Kılınç’ı Melikgazi Belediye Başkanlığı’na, Yurdaer Şahin’i de Kocasinan Belediye Başkan adayı gösterdiğini duyurduktan sonra şimdi de Kayseri’nin önde gelen müteahhitlerinden ve aynı zamanda Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Göker Gözütok’u da Talas Belediye Başkan adayı gösterdiğini açıkladı.

**

GÖKER GÖZÜTOK, 

TALAS İLÇE  VE İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

İYİ Parti Talas Belediye Başkan adayı olan Kayseri’nin tanınmış müteahhitlerinden ve aynı zamanda Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Göker Gözütok,  İYİ Parti Talas İlçe teşkilatını ziyaret etti. 

Gözütok, amacının Talas’ı tekrar “Yeşil Talas’a” dönüştürmek olduğunu söyledi.

Gözütok, Talas ziyaretinden sonra İYİ Parti İl Merkezi’ni de ziyaret ett.