MUSTAFA CENGİZ


“FİYASKO!” BİLE AZ GELİR ALANYA’DA Kİ REZALETE!

Moraller yerlerde geziyor Alanya’da ki hezimet sonrasında. Teknik direktör Hikmet Karaman bir kez daha en tartışılan isim oldu. Yeşil beyazlılar bu sezon ilk kez kaybetti. Ligde tek yenilgisiz takım lider Trabzonspor kaldı. Kayserispor dördüncü kez kaybetti ligde. Ancak bu kayıp son derece önemli ve kritik hafta hüsran kelimesi bile az gelir Alanya fiyaskosu için. Ligde 10.Haftada 23 Ekim Cumartesi günü yine deplasmandayız ve saat   16.00’da İttifak Holding Konyaspor’un konuğu olacak temsilcimiz Yukatel Kayserispor.


Kayserispor Alanya deplasmanı sonrasında Konyaspor maçına çıkacak.

Moraller yerlerde geziyor Alanya’da ki hezimet sonrasında.

Teknik direktör Hikmet Karaman bir kez daha en tartışılan isim oldu.

Yeşil beyazlılar bu sezon ilk kez kaybetti.

Ligde tek yenilgisiz takım lider Trabzonspor kaldı.

Kayserispor dördüncü kez kaybetti ligde.

Ancak bu kayıp son derece önemli ve kritik hafta hüsran kelimesi bile az gelir Alanya fiyaskosu için.

Ligde 10.Haftada 23 Ekim Cumartesi günü yine deplasmandayız ve saat   16.00’da İttifak Holding Konyaspor’un konuğu olacak temsilcimiz Yukatel Kayserispor.

KORKMA’DAN İLERLİYOR

Bülent Korkmaz, Alanyaspor'un başında çıktığı 6 maçı da kaybetmedi ve teknik adamlık kariyerinin en uzun serisini yakaladı!

Giresunspor 1-0, Galatasaray 1-0 Kasımpaşa 2-0, Trabzonspor 1-1, Konyaspor 1-1 ve Kayserispor 6-3

14 Puan yapmış oldu Bülent Korkmaz Kayserispor önündeki farklı galibiyet ile.

KİM NE DİYOR?

Hikmet Karaman: "Devreye 3-2 geride girdik ama kendi kalemize 2 tane biz attık, rakip atmadı ki. Diğer golde de pası biz verdik. Ben oyuncularıma inanıyorum. 6-3'ten sonra 6-4, 6-5 de olabilirdi.İlk yarıda hazırlanışı bakımından müthiş 2 gol attık, diğer 3 golü de hediye ettik.  3-2 geride girdiğiniz devrede, takımı toparlamak zordur."

Bülent Korkmaz: "Oyuncularımı kutluyorum, onların eseri. İlk 20 dakikayı çıkarırsak oyun ondan sonra bizim hakimiyetimizde geçti. Önemli olan maçı kazanmak.  İkinci yarı daha iyi oynadık."

Ahmet DİRGENALİ @dirgenaliahmet "1 ileri 3 geri bıktık hoca,ne zaman istikrar gelecek şu takıma .Ne yapmaya çalışıyorsun ne deniyorsun."

Abdulkadir Paslıoğlu  @pasliogluu "6 golün izahı olamaz."

Oldschool Kayserispor @OldKayserispor "Sonuç Alanyaspor bize yine 5 attı Bunun sorumlusu şimdi kim kendi kalesine gol atan mı yoksa yine bir filozof taktiği ile 5 li defans çıkıp defans hattını sıkıştıran yerli bielsa mı?

Alanya her geriye düştüğünde oyuna daha çok ortak oldu 15 gün bunu mu çalıştınız? @karamanhikmet"

Serdar ERBASﺍًًًًًًًًًًًِِِِِِ @SerdarERBASI "Hikmet Bey' in maç sonu açıklaması:

"Biz ilk yarı sonunda soyunma odasına 3-2 önde gitseydik maç farklı olurdu.Kayserispor' un ihtiyacı olan tek oyuncu değişikliği: Hikmet Karaman out Aykut Kocaman in"

Kayserispor Fan @FcKayserispor "Kayserispor’un 6 yediği maçın yıldızı kaleci LUNG.. Fazla söze gerek yok. Avrupa’ya oynayacak kadro küme düşmeye oynayacak. Maç sonu bize masal anlatma. Ankaragücü, Rize ve sayısız takımı düşürmüş,takım düşürme uzmanı. Suç sende değil seni getirenlerde! Bizi keriz yerine koyma. Biraz yüzün varsa istifa et!Biraz utan. Maçın yıldızı 15 pozisyon kurtaran kaleci LUNG @KayserisporFK @baskanmemduhbyk @Berna_Gozbasi @bakiersoymhp

@karamanhikmet İSTİFA. Kayserispor’dan tazminat alıp transfer kapatan, taraftarla problem yaşayan, gittiği takımı düşürmüş Hikmet Karaman’ı taraftar getirmeyin demişti! Siyasi lobiyle, Kayserispor yönetimine rağmen Ali Çamlı üzerinden getirip, son 10 yılın harika kadrosunu rezil ettiriyorsunuz!"

KONYA İLK KEZ KAYBETTİ  

Konyaspor, Galatasray’a 1-0 mağlup olarak bu sezon Süper Lig’de ilk yenilgisini almış oldu.  

Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray evinde Konyaspor’u Mostafa Mohamed’in golüyle 1-0 mağlup etti.

Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda aldığı bu skorla, bu sezon Süper Lig’deki ilk yenilgisini tatmış oldu. Konyaspor, ligin geride kalan haftalarında 3 galibiyet, 5 beraberlik almıştı.

GÖZTEPE’NİN DÖNÜŞÜ…

Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Göztepe karşılaşırken, sarı kırmızılılar geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı.

Cihat Hoca’nın koltuğu sallanıyordu. Sanırım bu son şansı idi…

Göztepe'nin 4 haftalık yenilgisi serisi son buldu.

Puan Durumu (8) Göztepe ve (6) Kasımpaşa

BEKLENTİLER…

Marius Sumudica: "Yeni Malatyaspor'da takım, beklentilerimi çok çabuk kavradı.

Anlattıklarımı bu kadar hızlı kavrayan bir oyuncu grubuyla ilk defa çalışıyorum, çok hızlılar."

YÜZDE 90’I BİLMİYOR…

Fatih Tekke: "Türkiye’de herkes futbolu iyi bildiğini sanıyor.

Ben de diyorum ki Türkiye’deki tüm teknik adamlar dahil yüzde 90’ı bu oyunu bilmiyor.

Bursasporlular bize ayıp etti. Canları sağ olsun. Ne ben ne de ekibim bunu hak etmedik. Böyle bir gönderiliş şekli Türkiye’de ilk kez bize nasip oldu."

AĞIR ÇEKİM…

Erman Toroğlu: "Bizde futbol ağır çekimde oynanıyor sanki.

İşimize geliyor galiba.

Sonuç olarak dipteyiz.

Galatasaray çabuk adamlarıyla hızlı hücumlarda tehlikeli.

Konyaspor çok ağır oynuyor."

DOĞRU SÖZE NE DENİR?

Sergen Yalçın: Türkiye'de oynadığımız istatistiklerle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak mümkün değil. Yaşadığımız sakatlıklar ritmimizi bozdu. İyi oyun oynayan, savaşan, mücadele eden ve kazanarak 3 puan almış bir Beşiktaş görmek istiyoruz.

Sakatlıktan dönüşle, oyuncuların maç kondisyonunu yakalaması aynı şey değil. Bu biraz süre alıyor. O yüzden bazı oyuncularla ilgili problem yaşıyoruz. Tek isteğim; oyuncularımızın hepsinin sağlıklı dönmesi ve tekrar iyi seviyemizi yakalamak.

Bıraktığımız gibi dönmüyorlar, eksik dönüyorlar, hazırlık süreç gerektiriyor ve bizim böyle bir sürecimiz yok. Elimizde olanlarla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyun çok mu iyi olur, çok mu kötü olur, kazanır mıyız, kaybeder miyiz, bilemiyorum."

HAKEM ÇALIŞTAYI…

TFF'den açıklama: "Kulüplerimizden beklentimiz, sağduyulu değerlendirmelerde bulunmaları, hakem çalıştayında gerekli önerilerini sunmaları ve ivedilikle sahaya dönmeleridir.

Tüm paydaşların Türk hakeminin değerini artıracak çaba içerisinde olacağına inancımız tamdır. Türk hakemliğinin sorunları olabilir, bunlara ortak paydada çözüm aranabilir ancak onların saygınlığının korunması ve söylemlerde daha dikkatli olunması şarttır."

EN İYİSİ Mİ?

Jürgen Klopp: "Salah'tan daha iyi bir futbolcu var mı şu anda?

Bence yok.

Messi ve Ronaldo'nun futbolda neler yaptığını biliyoruz ancak şu anda en iyisi kesinlikle Salah."

OLUR BÖYLE VAKALAR

Ronald Koeman: "Geleceğimle ilgili konuşulmasına alıştım, büyük bir takımda bu normal.

Geçen sene de bunlar yaşandı ancak başkan beni destekledi.

Maçları kazanmalıyız.

Artık geçmişle ilgili konuşmayacağım"

O BU İŞİN EN İYİSİ…

Zeljko Obradovic'in Partizan'ı Adriyatik Ligi'ne 4'te 4 ile başladı.

78-73 Zadar, 69-59 Split, 79-57 Studenski ve 79-61 Cibona