ZENGİN-FAKİR AYIRIMINI REDDEDİYORUZ

POLİTİKA 13.10.2020 14:46:00 0
ZENGİN-FAKİR AYIRIMINI REDDEDİYORUZ

Saadet Partisi Kayseri il başkanı Av. Baki Coşkun, Erciyes Kayak Merkezi fiyatlarına yapılan zammı eleştirirken Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Ahmet Tural’ı halkı ikiye ayıran ifadeleri nedeniyle özre davet etti.

Baki Coşkun, kayak merkezine yapılan %20’lik zammı ve Ahmet Tural’ın konuşmasının sonunda “Açıklanan enflasyon oranının bizim Erciyes'te ki fiyat politikamızla alakasını kurar mısınız? Bu Erciyes Kayak Merkezi zaten lüks bir spor. Enflasyonla alakalı veya alt gelir grubunun yapacağı bir spor değildir" ifadelerini eleştirdi. Coşkun yaptığı açıklamada “Sayın Memduh Büyükkılıç başkanım, Erciyes Kayak Merkezi bilet fiyatlarına yapılan %20’ye yakın zammı ve "Kayak lüks bir spordur alt gelir grubunun yapabileceği bir spor değildir" diyerek zammı savunmaya çalışan komisyon başkanının 18.yüzyıl mantığıyla halkı, soylular-köylüler ve zengin-fakir diye ayırmasını reddediyoruz. Düşük gelirli vatandaşlarımızın bu sporu yapmaya hakkı yok mu? Bu açıklama halka tepeden bakan bürokrat üslubudur. Şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

SP il başkanı Baki Coşkun, “Türkiye Cumhuriyeti bir derebeylik değildir. Kayak zengin sporu ise tüm halkımızdan toplanan vergilerle yapılmış bir yatırımdan dar gelirli vatandaşların istifade etmesini temin etmek sizlere düşer. Komisyon başkanının çıkıp tüm vatandaşlardan özür dilemesini ve bu fahiş zammın geri çekilmesini bekliyoruz” dedi.


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ