Z KUŞAĞI ÖZDEMİR'İ BAŞARILI BULDU

En başarılı milletvekili araştırmasının sonuçları açıklandı. Araştırma sonucuna göre MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Z kuşağı seçmeni arasından en başarılı bulunan milletvekillerinden biri oldu.

POLİTİKA 22.08.2023 12:49:00 0
Z KUŞAĞI ÖZDEMİR

ORC Araştırma Şirketi tarafından ‘Z kuşağı seçmeninin en başarılı bulduğu milletvekilleri’ araştırması yapıldı. Z kuşağı seçmeni AKP’den 4, CHP’den 4, MHP’den 2 ve İYİ Parti’den 2 milletvekilini başarılı buldu.

Araştırma sonucuna göre MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de Z kuşağı seçmeni arasından en başarılı bulunan milletvekillerinden biri oldu.

ORC Araştırma Şirketi,parti genel başkanlarının değerlendirme dışı bırakıldığı ‘Z kuşağı seçmeninin en başarılı bulduğu milletvekilleri’ araştırmasında listede başarı düzeyine göre en çok puanı alan 15 milletvekili yer aldı.
46 ilde yapılan araştırma 15-18 Ağustos tarihleri arasında 2 bin 160 katılımcıyla gerçekleştirildi. 
MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in yanı sıra listede yer alan diğer milletvekili ise Saffet Sancaklı. AK Parti’den Ömer Çelik, Eyyüp Kadir İnan, Derya Ayaydın, Mustafa Varank. CHP’den Özgür Özel, Mustafa Sarıgül, Vali Ağbaba, Ali Mahir Başarır. İyi Parti’denKürşad Zorlu, Ümit Özlale. Yeşil Sol Parti’nden Sırrı Süreyya Önder, DEVA’danMustafa Yeneroğlu ve TİP’tenSera Kadıgil yer aldı. 

Z kuşağı seçmeni, 4 CHP, 4 AKP, 2 İYİ Parti, 2 MHP, 1 Yeşil ve Sol Parti, 1 TİP ve 1 DEVA Partisi’nden milletvekilini başarılı buldu.
Araştırma sonucuna göre MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir de Z kuşağı seçmeni arasından en başarılı bulunan milletvekillerinden biri oldu. Ferhat Yağmur 

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”