YUNUSEMRE MAHALLESİ MUHTAR ADAYLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

KİM SEÇİLİRSE SEÇİLSİN MAHALLEMİZİN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

SİYASET 3.03.2024 11:58:00 0
YUNUSEMRE MAHALLESİ MUHTAR ADAYLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yunusemre Mahallesinin dört muhtar adayı bir araya gelerek örnek bir davranış sergiledi. Muhtar adayları ortak bir bildiri yayınlayarak kim seçilirse seçilsin mahallemizin sorunlarını birlikte el ele vererek çözeceğiz mesajı verdi.

31 Mart Mahalli idareler seçimleri öncesi muhtar adayları da seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Kocasinan ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi muhtar adayları da geçtiğimiz gün bir araya gelerek ortak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. 

Muhtar adaylarından Cemal Toptaş, Hamdi Yiğit, Ali Haydar Bal ve Hilal Göçer,birlik ve beraberlik içinde seçim çalışması yürütüyoruz. Ama seçimde hangimiz muhtar olursa olsun, hep beraber mahallemizin seçmeni için çalışacağız.Mahallemizintüm sorunlarını birlikte el ele vererek çözeceğiz. Hepimiz biriz, ayrımız gayrımız yok. Mahallemiz için gece gündüz demeden çalışacağız dediler. Dört muhtar adayının birlik beraberlik vurgusu Kayseri’de örnek teşkil etti. Yunusemre mahalle sakinleri de dört muhtar adayımızda bir birinden değerli insanlar. Hepsininde gönlünde hizmet aşkı var. Ancak biri muhtar olacak. Biz muhtar adaylarımıza başarılar diliyoruz ifadelerini kullandılar. 

Haber: Mehmet Yılmaz

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI