YÜCEL’DEN İNCETOPRAK’A ZİYARET

Erciyes Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nazmi Yücel, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

POLİTİKA 7.09.2021 11:00:00 0
YÜCEL’DEN İNCETOPRAK’A ZİYARET

 Yücel, ziyarette Başkan İncetoprak ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
  Ziyarette Adnan İncetoprak Başkanlığındaki yeni yönetime başarı dileklerini ileten ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yücel, biz Kayseri Erciyes Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak esnafımızın dün olduğu gibi, bugünde, yarında yanlarında olacağız. Bizim varlık sebebimiz zaten esnaflarımız üzerine kuruludur. Eğer sunulan kredilerle esnafımızın sıkıntılarını bir nebzede olsa giderebiliyorsak ne mutlu bize dedi.
  MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’ta Başkan Yücel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için,  halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğuna vurgu yaptı. İncetoprak, bizde şehrimizin ve ülkemizin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara yönetimimizle katkı sunmak istiyoruz. İnşallah ilimiz ve ilçelerimiz için önemli çalışmalarımız olacak. Bunları da sivil toplum örgütlerimizle birlikte yapacağız. Cumhur ittifakının farkını yaptığımız etkinliklerle, yapacağımız faaliyetlerimizle ortaya koyacağız dedi.
  Haber: Mehmet Yılmaz

 


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU