YETKİ BELGESİNİ ALAN ERHAN ÖZHAN, İDDİALI KONUŞTU

POLİTİKA 27.10.2021 16:15:00 0
YETKİ BELGESİNİ ALAN ERHAN ÖZHAN, İDDİALI KONUŞTU

İYİ PARTİ’Yİ BÜNYAN’DA BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIM
İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanlığı görevine atanan ve yetki belgesini il başkan vekili Metin Ceylan’dan alan Erhan Özhan iddialı ve net bir konuşma yaptı. Özhan, Bünyan gireceği ilk seçimde iyi partiyi birinci parti olarak görecek ve sonrasında yaşayacağımız yerel seçimlerde de iyi belediyecilikle mutlaka tanışacak dedi. Bu teminatı buradan ilçe başkanı olarak veriyorum diyen Özhan, bundan da tüm partililerimizin ve Bünyanlıların  emin olmasını ilan ediyorum ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Ömer Faruk Bürüngüz'ün istifasının ardından başkanlık görevine atanan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erhan Özhan düzenlenen bir törenle yetki belgesini aldı. Genel merkezden gönderilen yetki belgesini İyi Parti İl Başkanvekili Metin Ceylan’ın elinden alan Özhan, birde iddialı konuşma yaptı. 
Özhan, Bünyan gireceği ilk seçimde iyi partiyi birinci parti olarak görecek ve sonrasında yaşayacağımız yerel seçimlerde de iyi belediyecilikle mutlaka tanışacak dedi. Bu teminatı buradan ilçe başkanı olarak veriyorum diyen Özhan, bundan da tüm partililerimizin ve Bünyanlıların  emin olmasını ilan ediyorum ifadelerini kullandı.   
Özhan’ın yetki belge töreninde İyi parti İl başkanvekili Metin Ceylan’ın yanı sıra İyi Parti Teşkilattan sorumlu il başkan yardımcısı Osman Haymana, İyi Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve grup başkanvekili Kazım Yücel, İyi Parti Kocasinan Meclis Üyesi Muharrem Yigen ile bazı partililer hazır bulundu.
 Haber-Foto: Mehmet Yılmaz 
 


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU