Turnuva şampiyonu Develi Belediyespor oldu

DEVELİ BELEDİYESİ SPOR VOLEYBOL TAKIMI, 21-24 EYLÜL TARİHLERİNDE BURSA’DA YILMAZ ÖZBABACAN ADINA DÜZENLENEN HAZIRLIK TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLDU.DEVELİ BELEDİYESİ SPOR VOLEYBOL TAKIMI, 21-24 EYLÜL TARİHLERİNDE BURSA’DA YILMAZ ÖZBABACAN ADINA DÜZENLENEN HA

ASAYİŞ 25.09.2021 09:36:59 0
Turnuva şampiyonu Develi Belediyespor oldu
Develi Belediyesi Spor Voleybol Takımı, 21-24 Eylül tarihlerinde Bursa’da Yılmaz Özbabacan adına düzenlenen hazırlık turnuvasında şampiyon oldu.
Ligde yer alan İstanbul BŞB, Hatay Spor, Konya BŞB ve Hekimoğlu GCT’nin katıldığı turnuvada, Develi Belediye Spor Voleybol Takımı sezon öncesi ’hazırım’ mesajı verdi. Turnuvanın çekişmeli ve birbirinden zevkli karşılaşmalara sahne olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “Tarihinde ilk kez 1. Lige yükselme başarısı gösteren Develi Belediye Spor voleybol takımımız yeni transferleri ve teknik kadrosuyla sezon öncesi hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Bursa’da Yılmaz Özbabacan adına düzenlenen voleybol turnuvasına katılarak 5 takım arasından turnuvayı şampiyon olarak tamamladık. 1. Ligde Birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edeceğimiz takımlarımız arasında düzenlenen voleybol turnuvasında Develi’yi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Turnuvaya katılan ve emek veren tüm paydaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvaya katılmamızdaki amacımız hem kendi takımımızın hem de aynı ligde mücadele edeceğimiz diğer takımlarımızın performanslarını görmek içindi. Bu vesileyle turnuvada şampiyon olarak dönen tüm teknik ekibe ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ