TEKTAŞ’TAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

GÜNCEL 12.11.2021 14:53:00 0
TEKTAŞ’TAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Felahiye ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Tektaş, beraberindeki bir grup yöneticisi ile Kayseri Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Felahiye ve Köyleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Tektaş, geçtiğimiz gün ikinci kez Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Sayın Metin Kösedağ’ı Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Kendisine derneğimizin faaliyetleri ve çalışmalarıyla ilgili de bilgiler sunduk. Sayın Başkan ziyaretimizde günün anısına bizlere Kayseri Basın Tarihi Kitabını hediye etti. Bizde aynı şekilde sayın başkana Felâhiye’mizi ve köylerini içeren kitabımızı hediye ettik. Güzel sohbeti, ilgisi ve misafirperverliği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah dedi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’da Felahiye ve Köyleri Kültür Derneği yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. Haber: Mehmet Yılmaz
 


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU