TALAS'IN KÜTÜPHANELERİ İLE SINAVI KAZANDILAR

Talas’ın kütüphaneleriyle sınavı kazandılar.

EĞİTİM 6.09.2021 14:18:00 0
TALAS

Talas kütüphaneleri meyvelerini vermeye başladı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen kütüphanelerde ders çalışarak üniversite sınavını kazanan öğrenciler Başkan Yalçın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.   
  Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık dönemini Talas Belediyesi’nin geçen yıl Ekim ayında açtığı 7/24 Kütüphanesi ile Mayıs ayında hizmete giren Altıntepe Semt Kütüphanesi’nde geçiren ve yüksek puanla süreci tamamlayan öğrenciler, Başkan Yalçın’a teşekkür etti. 
  Başarılarından dolayı gençleri tebrik eden Başkan Yalçın, teşekkür etmenin erdemine değinerek, “Sizler teşekkür etmek için buraya kadar geldiniz, ben de bu medeni cesaretinizden ve göstermiş olduğunuz erdemden dolayı teşekkür ediyorum, sizleri tebrik ediyorum. Teşekkür etmek bir erdemdir. Öncelikle sizin çalışmanız, aileniz ve öğretmenleriniz etkili ama çalışma ortamını ve konforlu bir ortamı sağlamaya çalıştık. Sizi tebrik ederim” dedi. 
  Kütüphane ortamı ve sınava hazırlık süresince Talas Belediyesi’nin kütüphanelerindeki deneyimlerini aktaran başarılı öğrenciler, çok iyi bir süreç yaşadıklarını ifade ederek ders çalışmak için uygun bir ortamı sağladığı için Başkan Yalçın’a teşekkürlerini iletti. 
  Talas 7/24 Kütüphanede ders çalışarak sınava hazırlanan öğrenci Ömer Koç, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü’nü kazandığını belirterek Başkan Yalçın’a teşekkür etti. Özellikle hijyen konusuna değinen öğrenci Koç, “Kafeteryası çok güzel, temiz ve sakin bir yer, hijyen ve maske konusuna çok dikkat ediliyordu. Materyal konusunda çok yardımcı oldular. Bu imkanları sağlayan Başkan Mustafa Yalçın’a çok teşekkür ederim” diye konuştu. 
  Talas Altıntepe Semt Kütüphanesi’nde sınava hazırlanarak ilk 13 bine girme başarısı gösteren Deniz Çetinkaya ise, kütüphanelerde çok güzel ortam olduğunu ifade ederek, “Kütüphanenin ferah ve ders çalışmaya elverişli bir ortama sahip. Burada hijyen kurallarına da dikkat edildi. Yanımda bilgisayar taşımak istemediğim için kütüphanenin bilgisayar imkanından yararlanabiliyorum. Tüm bu imkanları sağlayan Başkanımız Mustafa Yalçın’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 
  Bir başka öğrenci Derviş Kır, kütüphanede sunulan her türlü imkan ile ders çalışmanın kolaylaştığının altını çizerek, “Senenin başından itibaren buraya ders çalışmaya geliyorum. Buradaki imkanlar ders çalışmamızı kolaylaştırdı. Başkan Yalçın’a çok teşekkür ediyorum. Evde kişisel bilgisayarım yok, buraya gelerek bilgisayar imkanından ve internetten ücretsiz olarak yararlanabildim. Açıldığı günden itibaren kütüphanede zaman geçirdik. Her türlü imkanından faydalandık teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 
  Talas Belediyesi 7/24 Kütüphane’de sınava hazırlanarak tıp fakültesini kazanan Emrecan Aksoy da 1 yıl boyunca kütüphaneden yararlandığını kaydederek şöyle konuştu: 
  “Çalışanların güler yüzlülüğü ve buranın imkanları bizler için çok elverişli oldu. Kütüphanenin canlı ve renkli olması beni motive etti. Burası sessizlik açısından fevkalade bir yer. Hijyen açısından da çok güzle bir yer. Buranın hijyen açısından aldığı önemlerden dolayı kalabalığa rağmen burada en ufak bir hastalık riski bile oluşmadı. Başkan Yalçın’a teşekkür ederim.” 
  Başkan Yalçın kendisini ziyarete gelen öğrencilere, kitap hediye ederek başarılarının devamını diledi. Haber Merkezi 

                                         


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ