SUVEYDA’NIN GALASI YAPILDI

Kayseri’de çekilen Süveyda filminin Yönetmeni Mesut Uçakan, Kayserililere teşekkür etti.

KÜLTÜR-SANAT 10.09.2021 14:31:00 0
SUVEYDA’NIN GALASI YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ünlü yönetmen Mesut Uçakan tarafından Kayseri’nin tarihi mekânlarında ve ilçelerinde çekilen Süveyda filminin galası yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk’ün de katıldığı gala gecesinde, yönetmen Uçakan, Kayserililere teşekkür etti.
  Anadolu’nun bir köyünde hafız olmak isteyen Hadim'in öğrenme aşkı, azmi, umudu, hayalleri ve Süleyman Peygamber gibi kuşdili öğrenme çabalarını konu alan Suveyda filminin çekimleri tamamlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ile TRT tarafından desteklenen, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla kentin Bünyan, Talas ve Develi ilçeleri ile Kapuzbaşı Şelaleleri gibi tarihi mekânlarda çekilen Suveyda filmi, izleyici ile buluştu.
  Kayseri’de bir alış veriş merkezinin sinema salonunda gerçekleşen gala gecesine, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 23 ve 24. dönem Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, filmin yönetmeni, yapımcısı, oyuncular ile sanatseverler katıldı.
  Yönetmen Mesut Uçakan, Kayseri’de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yerel yönetimlerin kendilerine destek verdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
  Kayseri’nin yerel sanatçıları ve oyuncularının da yer aldığı filmde sanatçı Ersin Çimen de gala gecesinde mini bir konser verdi. Haber Merkezi

 


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ