SMA HASTASI ALARA İÇİN 2 MİLYON EURO GEREKİYOR

KCETAŞ eski çalışanı kızı için yardım eli bekliyor.

SAĞLIK 29.12.2020 17:19:00 0
SMA HASTASI ALARA İÇİN 2 MİLYON EURO GEREKİYOR

Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketinde (KCETAŞ) çalıştıktan sonra görevi nedeniyle Şanlıurfa’ya giden Güler ve Ersel Şahbaz çiftinin, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastası olan 18 aylık çocukları Alara’nın tedavisi için, 2 milyon 100 bin Euro gerekiyor. Sosyal medyadan bir çok ünlü ismin destek verdiği kampanyada, Şahbaz çifti, duyarlı ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor.

ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERDİ

Kayseri’den iş nedeniyle Şanlıurfa'ya giden Ersel Şahbaz, Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip1 hastası olan 18 aylık Alara Şahbaz'ın tedavisi için 2 milyon 100 bin Euro yani yaklaşık 20 milyon Türk Lirası gerekiyor. Ailesi, Alara'nın sağlığına kavuşması için verdiği yaşam mücadelesinde destek bekliyor. Şahbaz çifti, 4'üncü ayında gelişiminde yaşanan bozukluğu fark etmeleri üzerine hastaneye götürdükleri kızları Alara'ya SMA teşhisi konuldu. Kızlarını hayatta tutabilmek için mücadele veren Şahbaz çiftinin, gen terapisi tedavisiyle umutları yeniden yeşerdi.

Baba Ersel Şahbaz, SMA hastası 18 aylık kızı Alara Şahbaz ile ilgili şuana kadar kendi imkanları ile yaptıkları yardım kampanyasında küçük bir miktar yardım toplandığını söyledi.

Ersel Şahbaz, “Hastalığın tedavisi ABD'de yapılıyor. 2 milyon Euro yani 18 Milyon TL'ye ihtiyaç var. Tüm Türkiye'den yanımızda olmalarını bize bu savaşımızda destek olmalarını istiyoruz. Alara sizler sayesinde tedavisine ulaşacak. Kızım için bir fener de siz yakın” dedi.

ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERDİ

Sosyal medyadan yapılan yardım kampanyasına ünlü futbolcu Arda Turan, oyuncu Altan Gördüm, sanatçı Emre Aydın, sanatçı Özgün, oyuncu Eda Ece, astrolog Nuray Sayarı, sanatçı Tahir Uçar, Kayserispor eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Gökhan Ünal, sosyal medya hesaplarından destek çektikleri video ile destek verdi.

Haber: Samed Aydın SUN


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU