SIRADIŞI TATLILAR HÜNKAR 1979’DA 

Hünkar 1979, Ramazan’a Özel Tel Kadayıf, Güllaç ve Diğer Tatlı Çeşitleri İle İştah Kabartıyor...

18.04.2021 13:32:00 0
SIRADIŞI TATLILAR HÜNKAR 1979’DA 

Talas, Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Hünkar 1979 Restaurant’ta Ramazan ayına özel olarak hazırlanan tel kadayıf, güllaç ve diğer tatlıları ile büyük beğeni topluyor.  

Ramazan ayına özel hazırladıkları tel kadayıf ve güllaç ile ilgili açıklamalarda bulunan Hünkar 1979 Mutfak Şefi Ersan Çelik tatlılarının Covid 19 hijyen standartlarında hazırlandığını ve iştah kabarttığını söyledi. 

Çok tecrübeli bir mutfak ekibine sahip olduklarının altını çizen Çelik,” Ramazan ayına özel tel kadayıfımız ve gül esanslı güllacımız çok beğeniliyor. Tel kadayıfımızı özel paketinde Covid 19 hijyen standartlarında yaklaşık 1 kg olarak hazırlıyoruz. Güllacımızın içerisine fındık, ceviz ve antepfıstığı kullanarak tek çeşit hazırlıyoruz. Tel kadayıfımızın oda sıcaklığında 3 gün raf ömrü var. Tel kadayıfımızın şerbeti alışılagelmiş bir şerbet değil, Hünkar 1979’a özel bir reçete kullanıyoruz. İçerisindeki esans ve aromaları ayrıca yendiği zaman yiyen kişiyi rahatsız etmeyecek kıvama sahip. Kayseri’de her yerde bulamayacağınız bir şerbet kullanıyoruz. Aroması ve standart tadıyla çok farklı. Hünkar 1979 dışında Sivas Caddesindeki birkaç esnafta tel kadayıf ve güllacımız satılıyor. Günlük 150-160 tepsi kadayıf satışı gerçekleştiriyoruz. Sade kadayıfımızı tepsisi 25 TL, cevizlisini 30 TL, Antep fıstıklısını 35 TL ve güllacımızın tepsisini ise 45 TL den satışa sunuyoruz.  

HÜNKAR 1979’DA ÇORBA VE IZGARANIN YANINDA TATLIDA ÖN PLANDA OLACAK 

Hünkar 1979’da her alanda kendimizi daha ön plana çıkarmak istiyoruz. Hünkar 1979 olarak GNT gruba bağlıyız. İlerleyen zamanlarda İzmir, İstanbul, Ankara ve Bodrum’da açacağımız yeni yerlerle lezzet kervanımızı büyütmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.  

İşletmeciliğini Güntaç Kurt ve Murat Oyarkılıçgil’in yaptığı Hünkar 1979, yemeklerinin yanı sıra, mimarisi, ferahlığı ve nezih ortamı bakımından da büyük beğeni topluyor. Haber Merkezi

 

 

 


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ