SARIGÜL, BÜNYAN, SARIĞLAN VE FELAHİYE’DE HALKLA BULUŞTU

SARIGÜL, PALASTA DÜZENLENEN MİTİNGDE ADAYLARA DESTEK İSTEDİ

SİYASET 3.03.2024 11:52:00 0
SARIGÜL, BÜNYAN, SARIĞLAN VE FELAHİYE’DE HALKLA BULUŞTU

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, hafta sonu Bünyan, Felahiye ve Sarıoğlan’da halkla bir araya geldi. Sarıgül, Palas’ta düzenlenen mitingde ise vatandaşlara hitap ederek, CHP’nin Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Murat Özcan’a destek istedi.Sarıgül, Murat Özcan’la ötekisi olmayan bir belediye geliyor. Halkın derdine derman olacak belediye geliyor’ ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz hafta sonu Kayseri'de ilçeleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Bünyan, Felahiye ve Sarıoğlan’da vatandaşlarla buluşan Sarıgül, Palas’ta da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenerek, CHP’nin Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Murat Özcan’a destek istedi. Sarıgül, bugün Sarıoğlan’da şunu gördüm. Sarıoğlan’a halkçı belediyecilik geliyor. Murat Özcan’la ötekisi olmayan bir belediye geliyor. Halkın derdine derman olacak belediye geliyor’ ifadelerini kullandı. 

Mustafa Sarıgül,  Felahiye ilçesinde de seçim çalışması yaptık. Halkla buluştuk. Onların isteklerini ve sorunlarını dinledik. İnşallah Felahiye ilçemizde de vatandaşlarımız Halkçı Belediyeciliğe kavuşacak. İşimiz gücümüz Türkiye, işimiz gücümüz Felahiye, işimiz gücümüz Sarıoğlan. İşimiz gücümüz Bünyan dedi. Bünyan’da da esnafla vatandaşla buluştuklarını kaydeden Sarıgül, halkımızı dinledik. Artık bir değişimin olacağını söylüyor. Biz de onlara halkçı belediyeciliği anlatıyoruz. Az kaldı. Kayseri ilçe belediyelerimiz halkçı belediyecilikle tanışacak. Hizmeti bizim belediyelerimizde görecek dedi.  Sarıgül, daha sonra CHP Bünyan İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Haber: Mehmet Yılmaz

 

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”