SAADET PARTİSİ SARIOĞLAN’DA İDDİALI

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Adayı Mahmut Arıkan ve Sarıoğlan Belediye Başkan adayı Fatma Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

29.03.2024 10:49:00 0
SAADET PARTİSİ SARIOĞLAN’DA İDDİALI

ARIKAN, LÜTFEN SANDIĞA GİDELİM OYUMUZU KULLANALIM

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve pazar yeri ziyareti yapan Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Fatma Yıldız’a Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan’da eşlik etti.Arıkan, burada vatandaşlara seslenerek, ”lütfen sandığa gidelim ve oyumuzu kullanalım dedi.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Adayı Mahmut Arıkan ve Sarıoğlan Belediye Başkan adayı Fatma Yıldız, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla birebir görüşerek projelerini anlatan Fatma Yıldız, Sarıoğlan’ın kalkınması için çalışacaklarını belirtiyor. Seçim çalışmalarını değerlendiren Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, “Belediyecilik bizim işimizdir. Saadet Partisinin işidir. Belediyecilik halkın içinde olmaktır. Sorunlarını çözmek için gayret etmektir. Vatandaşa değer veren, sorunlarına samimiyetle çözüm arayan, gayretli, çalışkan dürüst belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki gönülden yapılan her iş bereketlenir, yüksünerek yapılan işlerin ise hiç kimseye bir faydası olmaz. Önümüzde Pazar günü yani 31 Mart’ta yapılacak seçimler var.Buradan kıymetli vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen sandığa gidelim ve oyumuzu Şehrimizin, İlçemizin geleceğine katkı sunmak için kullanalım.Ve inşallah hem Kayseri Büyükşehri hem de Sarıoğlan ilçemizde destansı hizmetler döneminin başlamasına vesile olalım. Bizlerde Gayret edeceğiz, çalışacağız ve kazanacağız” Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”