RESSAM MURATHAN TÜRKTEN KAYSERİ PARK AVM’DE SERGİ AÇTI

Ressam Murathan Türkten’in eski meclis üyelerinden merhum Zekeriya Ergüneş anısına düzenlediği resim sergisi düzenlenen törenle açıldı.

KÜLTÜR-SANAT 3.12.2023 11:49:00 0
RESSAM MURATHAN TÜRKTEN KAYSERİ PARK AVM’DE SERGİ AÇTI

Ressam Murathan Türkten’in eski meclis üyelerinden merhum Zekeriya Ergüneş anısına düzenlediği resim sergisi düzenlenen törenle açıldı. 

Kayseri Park AVM’de açılışı yapılan sergiye, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile kalabalık bir davetli katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün Ressam Murathan Türkten’in Kayseri Park’ta eski meclis üyelerimizden merhum Zekeriya Ergüneş’in anısına düzenlediği resim sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Bu vesileyle de Ergüneş Ailesi’ne buradan sevgilerimi iletirken, kıymetli arkadaşımız Zekeriya Ergüneş’i de rahmetle yad ediyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’da Belediyemizin önceki Meclis Üyelerinden Merhum Zekeriya Ergüneş'in anısına ithafen düzenlenen "Murathan Türkten Resim Sergisi"nin açılışında bulunmaktan kıvanç duydum.Birbirinden değerli eserlerin yer aldığı bu güzel sergi için Murathan Türkten ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, merhum Zekeriya Ergüneş'ide rahmetle yad ediyorum ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”