ÖZER PARTİLİLERE BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ ANLATTI

CHP’nin Parti Eğitmeni Özgür Özer ‘Parti Okulu’nda bilgi ve birikimlerini katılımcılara aktardı.

POLİTİKA 7.09.2021 14:52:00 0
ÖZER PARTİLİLERE BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ ANLATTI

CHP Parti Okulu tarafından 'Yerel Yönetimlerde Plan Bütçe Çalışması ve İmar Yetkisi konulu eğitim semineri düzenlendi. İstanbul'da gerçekleştirilen eğitim seminerine CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Özgür Özer de Parti eğitmeni olarak katılarak bilgi ve birikimlerini katılımcılara aktardı.
  Konuyla ilgili olarak gazetemiz Gerçek Haber’e bir değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Grup Başkanvekili olan Özgür Özer, parti okulumuzun çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da parti okulumuzun bir semineri oldu. Bu seminere bende konuşmacı olarak katıldım ve bilgi ve birikimlerimi katılımcılara aktardım dedi. Özer, şöyle konuştu. "CHP Parti Okulu eğitmeni olarak İstanbul’daki eğitimlere katıldık. Cumartesi-Pazar İstanbul’da 39 ilçenin yaklaşık 600 civarında belediye Meclis Üyesine yönelik yapılan eğitim çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladık. Eğitimlerde bütçe ver imar konularını masaya yatırdık”
  Belediye Meclis Üyesi Özgür Özer, eğitim programı çerçevesinde CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Serpil Beşok ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Grup Sözcüsü Tarık Balyalı başta olmak üzere bir çok isimler bir araya gelip, görüş alışverişinde bulunduklarını da sözlerine ekledi.  Haber: Mehmet Yılmaz


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ