ÖZEL YILDIZ EĞİTİM KURUMLARI 2021-2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIR

YARINA UMUTLA BAKIYORUZ

EĞİTİM 27.08.2021 16:20:00 0
ÖZEL YILDIZ EĞİTİM KURUMLARI 2021-2022  EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA HAZIR

Kayseri’nin Sahabiye Mahallesi’nde Faaliyet gösteren Yıldız Eğitim Kurumları 2021-2022 eğitim ve öğretim yılına tüm birimleri ve eşsiz eğitim kadrosuyla hazır. Sizlerde geleceğinizin teminatı çocuklarınız için sunulan bütün olanaklar ve indirimlerden faydalanmak istiyorsanız geç kalmayın. Özel Yıldız Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek eğitim ve öğretim yerleşkesini inceleyip, eğitim kadrosuyla tanışın. Asla pişman olmayacaksınız. 

YARINA UMUTLA BAKIYORUZ
Özel Yıldız Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Fatih Karapınar, kurumlarının çalışmaları hakkında gazetemiz Gerçek Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Kurumlarının eğitim sistemini, eğitim kadrosunu ve öğrenciye sunulan bütün olanakları anlatan Karapınar, biz yarına umutla bakın bir kurumuz. Profesyonel eğitim anlayışı ile çalışıyoruz dedi. Karapınar şunları söyledi, ”Yıldız Eğitim Kurumları Kayseri’nin merkezinde 25 yıllık deneyimle eğitim öğretime başlamış, veli ve öğrencilerin ilgisi ve uzman öğretmen kadrosuyla güzel işler başarmış bugün Kayseri’nin en başarılı kurumlarından birisidir. Şehrin merkezinde güzel bir konuma sahip olan bu okula toplu ulaşım araçları ile kolayca ulaşmak mümkündür.Bugün15 derslik ve 250 kişilik öğrenci kapasitesiyle alanında uzman genç ve dinamik öğretmen kadrosu, eğitim öğretime devam eden Yıldız Eğitim Kurumları bir aile sıcaklığı ile öğrencilerini kucaklayarak “Az Öğrenci Çok İlgi” sloganıyla hedeflerine emin adımlarla ilerleyen butik bir okuldur. Yıldız Eğitim Kurumları “Özel Kayseri Yıldız Anadolu Lisesi” olarak 9.10.11. ve12. Sınıflar “Yıldız Vip Kurs Merkezi “ mezun, TYT- AYT, 7. 8. Sınıf LGS ve “Murat Eğitim Kurumları KPSS bazında eğitim vermektedir. Verimli öğrenme ortamına uygun sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek oluşturulan sınıflarda eğitim görürken aynı zamanda çocuklarınız için gerekli tüm donanıma sahip fen laboratuvarı, görsel sanatlar atölyesi, satranç odası, konferans salonu, spor salonu, yüzme havuzu, kütüphane, yemekhane, kış bahçesi, yaz bahçesinin yanı sıra bedensel yönden gelişimlerine katkı sağlayacak voleybol, masa tenisi, yüzme, badminton, gibi birçok spor faaliyetini bünyesinde barındırmaktadır. Okul içerisinde tüm hijyen şartlarının sağlandığı beslenme dostu yemekhane ve kantin mevcuttur. Okul-Kurs Modeli anlayışıyla eşsiz bir rehberlik sunan okul; alanında uzman öğretmenler eğitim koçları sisteminde öğrencilere düzenli ders programı ve takibi, geri bildirim sistemi, yoğunlaştırılmış matematik eğitimi, mesleki yönlendirme, sınav kaygısı ve stres yönetimi gibi hizmetler sunmaktadır. Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenli dezenfekte edilen okul bütün hijyen şartlarını sağlayarak güvenli bir öğrenme ortamı sağlamaktadır. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında güçlü yayın desteği ile her öğrenciye özel birebir, grup ve sınıf etütleri ve hafta sonu kursları yapılmaktadır. Yıldız Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılına tüm birimleri ve eşsiz eğitim kadrosuyla hazır! Sizlerde geleceğinizin teminatı çocuklarınız için bütün bu olanaklar ve indirimlerden faydalanmakta geç kalmayın”.
  Diğer yandan: Yıldız Eğitim Kurumları ile Oğuz Boyları Derneği bir protokol yaparak dernek üyelerine yüzde 20 indirim uygulayacak. Oğuz Boyları Derneği Başkanı Öcal Arslankaya, geçtiğimiz gün Yıldız Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Fatih Karapınar ile bir araya gelerek protokol imzaladık. Bu protokolle dernek üyelerimizin evlatları Yıldız Eğitim kurumlarından yüzde yirmi oranında indirimden faydalanacak. Ben, tüm üyelerimizi ve dostlarımızı Yıldız Eğitim Kurumlarına gelip eğitim sistemini yerinde görmelerini istiyorum dedi.

Yıldız Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Fatih Karapınar’da Oğuz Boyları Derneği ile bir protokol imzalayarak dernek üyelerinin çocuklarına tüm eğitim faaliyetlerimizde yüzde 20 oranında indirim uygulayacağız. Protokolümüz dernek üyelerimize hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı. Karapınar ayrıca tüm Kayseri halkına da bir çağrıda bulunarak kurumumuz 2021-2022 eğitim ve öğretime hazır. Bizler eğitimciler olarak tüm Kayseri halkının kurumumuzu gezip görmesini istiyoruz diye konuştu.  Haber: Mehmet Yılmaz

 

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI