OSMAN TÜŞÜMEL TOPRAĞA VERİLDİ

Geçtiğimiz gün Alpaslan Mahallesindeki bir fırındatartıştığı Osman Tüşümel’i tabancayla vurarak ölümüne neden olan ve kendiside bacağından aldığı kurşunla yaralanan L.T’nin hastanedeki tedavisi sürüyor.

5.03.2024 14:39:00 0
OSMAN TÜŞÜMEL TOPRAĞA VERİLDİ

CİNAYET ZANLISI L.T.’NİN TEDAVİSİ İSE SÜRÜYOR

Geçtiğimiz gün Alpaslan Mahallesindeki bir fırındatartıştığı Osman Tüşümel’i tabancayla vurarak ölümüne neden olan ve kendiside bacağından aldığı kurşunla yaralanan L.T’nin hastanedeki tedavisi sürerken, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybeden işadamı Osman Tüşümel ise gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Tüşümel’in cenazesine kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Olay, geçtiğimiz gün Alpaslan Mahallesindeki bir fırındayaşandı. İşadamı Osman Tüşümel ile esnaf L.T. arasında çocuk meselesi yüzendentartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesiyle Osman Tüşümel,yanında getirdiği tabancayla esnaf L.T.'yeateş açtı.Bacağından yaralanan L.T.  de yanında taşıdığı silahla Osman Tüşümel’e kurşun yağdırdı. Olayda Tüşümel’in ateş açması sonucu bacağından yaralanan L.T. hastanede tedavi altına alınmış, vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybeden Osman Tüşümel ‘in cansız bedeni ise morga kaldırılmıştı.

Osman Tüşümel için Hulusi Akar camiinde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Ak parti eski il Başkanı Mahmut Cabat, İyi Parti eski il başkanı Hüseyin Tekin, ASFK eski Başkanı Musa Soykarcı, TFF Bölge eski Müdürü Vahdi Elbaşı, Tüşümel’inailesi, yakınları ve sevenleri katıldı. Tüşümel’in cenazesi gözyaşları içerisinde Asri mezarlıkta toprağa verildi. 

Haber: Mehmet Yılmaz


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI