OSB’DE KAVGALI TARAFLAR BİR ARAYA GELDİ

GÜNCEL 3.11.2021 12:33:00 0
OSB’DE KAVGALI TARAFLAR BİR ARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, OSB'de birbirlerine karşı ağır eleştirilerde bulunan ve Bakanlık tarafından üç ay süreyle görevden alınan Tahir Nursaçan ile muhalifler Bekir Kiracıoğlu ve Ahmet Hilmi Kürtüncü’yü bir araya getirdi. Bu büyük buluşmada Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci ile Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da hazır bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 12 Kasım’da yapılacak olan OSB’nin mali genel kurulu öncesi geçici bir süreyle görevden alınan Tahir Nursaçan, Bekir Kiracıoğlu ile Ahmet Hilmi Kürtüncü’yü makamında bir araya getirdi. Başkan Büyükkılıç, geçtiğimiz gün Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Büyüksimitçi, Kayseri Ticaret Odası Başkanımız Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi önceki dönem Başkanı Tahir Nursaçan, iş adamlarımız Ahmet Hilmi Kürtüncü ve Bekir Kiracıoğlu ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdik. Biz Kayserimizi seviyoruz, daha da iyi noktalara gelmesi için el birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayinin ve ticaretin kalbi olan Kayserimizde her zaman sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Her şey Kayseri için. Büyükkılıç'ın, 3 ay süreyle geçici olarak görevden alındığı belirtilen Tahir Nursaçan ile ilgili "önceki dönem Başkanımız" ifadelerini kullanması ise akıllarda soru işareti bıraktı.  
Yapılacak olan genel kurulda başkanlığa aday olması beklenen OSB’ne Sahip Çık Platformu sözcüsü Bekir Okay Kiracıoglu’da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kiracıoğlu şunları kaydetti.” Büyükşehir belediye başkanımız Memduh Büyükkılıç başkanlığında 12 Kasım da yapılacak genel kurulun Kayseri ye yakışır ve olaysız biçimde olması konusunda neler yapılabileceği konusunda istişare toplantısı yapıldı. Sanayicilerimizin haklarını korumak için OSB NE sahip çık platformu adına ziyaretlerimize daha yoğun bir şekilde devam edeceğimizi sanayicilerimizin bilgilerine arz ederiz”
Haber: Mehmet Yılmaz
 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”