MİMARLIK DÖNEMİMİZ BAŞLADI

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ÖZTÜRK, MAZBATASINI ALDI

GÜNCEL 14.04.2024 11:08:00 0
MİMARLIK DÖNEMİMİZ BAŞLADI

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.Üçüncü dönemine resmen başlayan Öztürk’ü yakın dostları yalnız bırakmadı. Öztürk, bu yeni dönemi"Mimarlık Dönemi" olarak nitelendirdi.

Mazbata törenine AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek, MHP Yahyalı İlçe Başkanı Nebi Akkuş, Önceki Dönem Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Burada tebrikleri kabul eden Başkan Esat Öztürk, vatandaşlara hitap etti.  Başkan Esat Öztürk; “Tevazu, samimiyet ve gayretle 10 yıl yürüttüğümüz belediye başkanlığı görevini bu dönemde de aşkla yürütmeye gayret edeceğiz. Hemşehrimiz hangi partiye oy vermiş olursa olsunlar 36 bin kardeşimizi bağrımıza basıyoruz. Çünkü hepimiz biriz, beraberiz ve hep birlikte Yahyalı’yız. Birbirinize sırt çevirmeyiniz. Birbirinize kin tutmayınız. Birbirinizi kıskanmayınız. Birbirinizle dostluğunuzu kesmeyiniz. Ey Allah'ın kulları kardeş olunuz diyen bir peygamberin ümmetiyiz.” dedi. Öztürk, daha sonra Yahyalı Belediyesi’ne geldi. Burada belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılanan Öztürk, başkanlık makamına geçerek yeni dönemine başladı. Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”