MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’e: “Yoksa Amedspor taraftarı mısınız?”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY, CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL’İN AMEDSPOR’LA İLGİLİ YAPTIĞI PAYLAŞIMLA İLGİLİ OLARAK; “YOKSA AMEDSPOR TARAFTARI MISINIZ?” DEDİ.MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ B

YAŞAM 29.04.2024 20:50:20 0
MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’e: “Yoksa Amedspor taraftarı mısınız?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel’in Amedspor’la ilgili paylaşımını eleştirerek, “İsmi mi size çok yakın geldi? Yoksa bu takımın taraftarı mısınız?” dedi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Amedspor’u tebrik ettiği mesajla ilgili olarak açıklama yaptı. Ersoy, Özel’in “TFF 2. Lig’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Amedspor’u tebrik ediyor, yeni sezonda kulübe başarılar diliyorum” şeklindeki mesajına ilişkin, “2. Lig’den 1. Lig’e çıkan bu zamana kadar onlarca futbol kulübü varken ve hiçbirisini bu zamana kadar kutlamamışken neden bu kulübü tebrik etme gereği duydunuz? İsmi mi size çok yakın geldi? Yoksa bu takımın taraftarı mısınız?” ifadelerini kullandı.

CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI