MHP BÖLGE TOPLANTISINA HAZIR

GÜNCEL 29.09.2021 16:52:00 0
MHP BÖLGE TOPLANTISINA HAZIR

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 2 Ekim Cumartesi günü Saat 13.00’de Erciyes Kültür merkezi Konferans salonunda  yapacakları Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısı ile ilgili bilgi vermek amacıyla partisinin İl Başkanı Adnan İncetoprak ile birlikte kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi. Milletvekili Ersoy, Kayseri’nin altı ilin il,ilçe ve belediye başkanlarına  ev sahipliği yapacağını söyleyerek, toplantıda ülke gündeminin yanı sıra dış politika, meclis çalışmaları ve Cumhur İttifakının çalışmaları masaya yatırılacak dedi.
“MHP TEŞKİLATLARI OLARAK SAHADAYIZ”
Konuşmasında Kayseri teşkilatı olarak bölge istişare toplantısından anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum diyen Milletvekili Ersoy, Türkiye Büyük Millet Meclisin açılışının hemen ardından bölge istişare toplantımızı yapacağız, ardından da teşkilatımızda yeni çalışma dönemi başlatılacak.  MHP olarak tüm teşkilatlarımızla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. MHP’li vekiller ve teşkilatlar olarak hep sahada olacağız ifadelerini kullandı.


“CUMHUR İTTİFAKINI SONUNA KADAR SAVUNUYORUZ”
Cumhur ittifakını sonuna kadar savunduklarının da altını çizen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur ittifakından rahatsız olan pek çok çevreler var. Bunlara da sandıkta bizim cevap vermemiz gerekiyor. Dolayısıyla önümüzdeki seçimleri biz seçim olarak görmeyeceğiz. Bu seçimi Türk Milleti’nin kaderinin belirleneceği seçimler olarak göreceğiz dedi.
“MHP’NİN POLİTİKALARINDA BİR DEĞİŞİKLİK YOK”
MHP’nin çizgisinde bir değişikliğin olmadığını da belirten Milletvekili Ersoy, geçmişte olduğu gibi şimdi de aynı şeyleri savunuyoruz dedi. Ersoy, “Dün ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. MHP’nin politikalarında bir değişiklik olmadı. Bizim çizgimiz yerli ve milli çizgidir. Bugün gelinen çizgi de budur” diye konuştu. 
“ÜLKEDE SIKINTILAR VAR…”
Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu bir kez daha söyleyen Milletvekili Ersoy,  ülkede bazı konularda ciddi anlamda sıkıntılar var. O sıkıntıları da konuşuyoruz.  Ama aşılmayacak sıkıntılar değil. Bu sıkıntıları da beraber aşacağız şeklinde konuştu. 
PKK’NIN SİYASİ UZANTISI OLAN HDP İLE HİÇBİR ZAMAN HİÇBİR ŞARTTA BİR ARAYA GELEMEYİZ”
“PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile hiçbir zaman hiçbir şartta bir araya gelemeyiz” diyen MHP Kayseri Milletvekili Ersoy, “Bizden ayrılan arkadaşlar bize ‘Bizim partimizin liderine Başbakanlık verildi. CHP, MHP ve dışardan destekli HDP ile bizim liderimiz Başbakan olabilirdi, siz bunu kabul etmediniz. Biz iktidar olmayacak mıyız’ diyorlardı. Bizde ‘Biz PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin desteği ile hiçbir şey olmayacağız’ diyorduk. Bugün geldiğimiz noktada dün bizi eleştiren bugün HDP’nin desteği ile bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Kimisi Başbakan olacağım diyor kimisi Cumhurbaşkanı olacağım diyor. Bizler PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP ile hiçbir zaman hiçbir şartta bir araya gelemeyiz. Bazen de, ‘Dün siz şöyle söylüyordunuz, bugün böyle söylüyorsunuz’ diyorlar. Dün biz ne söylediysek bugün gelinen çizgi MHP’nin politikalarında hiçbir değişiklik olmadığını gösteriyor. Bugün gelinen çizgi yerli ve milli bir çizgidir” diye konuştu.
ABD’nin Ülkü Ocakları ile ilgili yaptığı açıklamaya da değinen Ersoy, “ABD’nin Ülkü Ocakları ile ilgili böyle bir iddiayı ortaya koyması tam anlamıyla saçmalıktır. Çünkü Ülkü Ocaklarının geçmişten bugüne yaptıkları bellidir. Yapacakları bellidir. Hepimiz bu ocaklarda yetiştik. Allah Ülkü Ocaklarının da eksikliğini vermesin. Bazen konulara şu açıdan bakarım. Demek ki ABD dahil Ülkü Ocaklarını Türkiye Cumhuriyeti içerisinde kendilerine göre tehlikeli olarak görebiliyorsa Ülkü Ocakları doğru yoldadır” şeklinde konuştu.'Böyle bir çalışmayı FETÖ örgütlemiş olabilir mi?’ sorusuna Ersoy, “FETÖ her şeyi yapabilecek düzeyde, her şeyini kaybetmiş, tüm değerlerini kaybetmiş bir yapı olduğu için yapmış olabilir” diye cevap verdi.
MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ise, “İlk öncelikli planımız Cumhur İttifakına sahip çıkmaktır. Bununla alakalı elimizden gelen her şeyi teşkilat olarak en üst noktada yapacağımızı herkes biliyor. Serkan beye bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sıkıntı oluşacak hiçbir şey olmadı. Oluşturduğumuz yeni yönetim ile çok güçlü bir şekilde geldik. Kayseri’mize en yakışacak şekilde bütün hizmetleri yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Haber-Foto: Mehmet Yılmaz


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU