MHP 16 İLÇEDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

POLİTİKA 24.10.2021 13:06:00 0
MHP 16 İLÇEDE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

İL BAŞKANI İNCETOPRAK: İŞTİŞARELERİMİZ OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu Pınarbaşı, Sarız, Sarıoğlan, Akkışla, Felahiye, Özvatan ve Bünyan’da istişare toplantılarını sürdürdü. MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, 16 ilçeye yönelik yaptığımız istişare toplantılarımızda hem partimizin hem de cumhur ittifakının çalışmalarını anlattık. Toplantılarımız oldukça verimli geçti dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı İlçelere yönelik başlattığı İstişare toplantılarını hız kesmeden sürdürüyor. Teşkilat geçtiğimiz hafta sonu da Pınarbaşı, Sarız, Sarıoğlan, Akkışla, Felahiye, Özvatan ve Bünyan’a çıkarma yaptı. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak ve Keçap Başkanı Serap Şule Kalın gibi isimlerinde katıldığı toplantılarda birlik beraberlik mesajları verildi, cumhur ittifakının önemine dikkat çekildi.
MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak 16 ilçede yapılan istişare toplantıların oldukça verimli geçtiğini söyledi. İncetoprak, "İlçe ziyaretlerimizi geçtiğimiz hafta sonu Pınarbaşı, Sarız, Sarıoğlan, Akkışla, Felahiye, Özvatan ve Bünyan’da istişare toplantılarını sürdürdük. Yoğun bir katılım ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Milletvekilimiz Baki ERSOY ve İl Yönetim ve İl Divan Kurulu Üyelerimiz, İlçe teşkilatımız, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldik. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantılarımızda ilçelerimizin ve çiftçilerin yaşadığı sıkıntılar görüşülerek not aldık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm aradık. Ayrıca cumhur ittifakının önemine işaret ettik ve çalışmalarımızı masaya yatırdık dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da, İl Başkanımız Adnan İncetoprak ve yönetimi ile birlikte hafta sonu ilçelerimize yönelik istişare toplantılarımızı tamamladık. İlçelerimizde STK’lar, muhtarlarımız ve halkımız ile bir araya gelerek, ilçemizin taleplerini aldık.  Yaptığımız toplantılarımızda partimizin ve cumhur ittifakının çalışmalarını anlattık. Artık sahada olacağımızı gece gündüz çalışacağımızı söyledik. Bizlere teşkilatlarımızla birlikte gönüllerini açan ve yine aynı samimiyet ile bizleri ağırlayan kıymetli İlçe Başkanlarımıza, Üretken Belediyecilik anlayışımızla varlık gösteren Belediye Başkanlarımıza ve ilçe halkımıza teşekkür ediyorum dedi. Haber: Mehmet Yılmaz
 


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ