MARAŞLI ET LOKANTASI, KAYSERİ LEZZET MERKEZİ OLDU… 

Maraşlı Et Lokantası-Ocakbaşı, Tavlusun Mahallesi Gaffar Okan Bulvarı No:88 Total akaryakıt istasyonu yanındaki hizmet noktasında lezzetli yemekleri ile Kayseri’nin lezzet merkezi oldu.

25.11.2021 10:54:00 0
MARAŞLI ET LOKANTASI, KAYSERİ LEZZET MERKEZİ OLDU… 

İşletme sahipliğini Cuma Maraşlı’nın yaptığı Maraşlı Et Lokantası-Ocakbaşı, mevcut adresinde 6.hizmet yılını geride bıraktı.  

Izgara Ustası Hacı Argün tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ızgara çeşitleri ile Emine Maraşlı tarafından tezgahlara konulan günlük ev yemekleri, sucuk ızgara, sacda sucuk ve kavurma, Kayseri mantısı, pide çeşitleri, Kahramanmaraş usulü kelle paça, işkembe ve çorba çeşitleri mekanın lezzetleri arasında yer alıyor. İşletme Müdürü İsmail Koç ise tecrübesi ile misafirlerine en iyi hizmeti vermeye gayret ediyor. 

7/24 HİZMET SÜRÜYOR 

Maraşlı Et Lokantası ve Ocakbaşı İşletme Sahibi Cuma Maraşlı 16 yıl önce Isparta’da başladığı lokanta işletmeciliğini son 6 yıldan beri Kayseri Tavlusun Mahallesindeki adreslerinde sürdürdüğünü belirterek mekanlarının gün geçtikçe dahada büyüdüğünü ve hizmet zincirini genişlettiklerini kaydetti. 

Açıklamalarına devam eden Maraşlı,” Kayseri Tavlusun’da 6 yıldan beri hizmet veriyoruz. Kardeşim İbrahim ve eşim Emine hanım benim en büyük yardımcılarım. İşletmemizin kapalı alanı 250, teras alanı 100 olmak üzere 350 kişi kapasitelidir. Izgara, ev yemekleri ve pide çeşitlerinin yanısıra, serpme kahvaltı servisimizde; sucuklu yumurta, organik bal ve tereyağımız, pekmez, kuşburnu marmelatı, gilaboru gibi yöresel lezzetlerimizde servisimizde misafirlerimize sunulmaktadır. Maraşlı Et Lokantası ve Ocakbaşı’mız ile Şahin Sucukları fabrika satış mağazamızda 7 gün 24 saat hizmetimiz devam etmektedir. Toplu düğün, sünnet, cenaze ve iş yemeklerine en nezih ev sahipliğini yapmaktayız” diye konuştu.   MUSTAFA CENGİZ

 


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU