Küçük Alperen’i öldüren katil zanlısı, "Perdeye sardım ve mezarlığa gömdüm"

SON DAKİKA 24.03.2021 13:13:00 0
Küçük Alperen’i öldüren katil zanlısı,

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, 3 yaşındaki Alperen’i vahşice döverek öldüren ve gömen katil zanlısı ve Alperen’in annesi hakim karşısına çıktı.
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yeniden görülen duruşmaya, Alperen’in annesi tutuklu sanık Emel Öner ve sevgilisi tutuklu sanık Harun Sezer Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, müştekiler, müşteki avukatları ve sanık avukatları mahkeme salonunda hazır bulundu.
Duruşmada savunma yapan sanık Harun Sezer, “Eve geldiğimde Emel Öner Alperen’i dövmüştü. Alperen hareketsiz bir şekilde yerde yatıyordu. Gidip kontrol ettim. Emel bana ‘karışma’ dedi. Ben Emel’i çok sevdiğim için Alperen’i hastaneye götürmedim. Sabah perdeye sardım ve mezarlığa gömdüm.” dedi.
Tutuklu sanık Emel Öner ise kendini,” Harun Sezer çocuğumu vahşice dövdü. Engel olamadım. Beni de dövdü. Akşam 10 gibi baygınlık geçirdim. Sabaha karşı uyandığımda Alperen ölmüştü.” dedi.
Tanık olarak dinlenen Sanık Harun Sezer’in annesi Hanife Sezer ve kardeşi Uğur Sezer ise, “Sabah Emel bize geldi. Yanında Alperen yoktu. Biz Alperen’i sorduk. Emel Alperen’i babasına verdiğini söyledi. Biz Harun’un Alperen’i babasına göndermeyeceğini biliyorduk. Bir daha sorduğumuzda soğukkanlı bir şekilde ‘Alperen öldü’ dedi. “ ifadelerini kullandı.
Mahkeme heyeti, eksik hususların giderilmesi için mahkemeyi ileri bir tarihe erteledi.


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ