KOLEKSİYONER FARUK YAMAN'DAN SERGİ TEŞEKKÜRÜ

Bir süre önce ” Plaklarla Kayseri Türküleri” konulu sergi açan Koleksiyoncu Faruk Yaman, serginin açılmasında maddi manevi katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

KÜLTÜR-SANAT 24.12.2023 11:11:00 0
KOLEKSİYONER FARUK YAMAN

Bir süre önce ” Plaklarla Kayseri Türküleri” konulu sergi açan Koleksiyoncu Faruk Yaman, serginin açılmasında maddi manevi katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. 

Kayseri’de ilk kez ” Plaklarla Kayseri Türküleri” konulu sergi açtığını ve yoğun ilgi gördüğünü bildiren koleksiyoncu Faruk Yaman, “ben serginin açılışında madde manevi katkılarda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum dedi. Yaman Şu ifadeleri kullandı.” Yıllardır açmak istediğim “Plaklarla Kayseri Türküleri” sergimi, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde açmış olmanın heyecanını halen yaşamaktayım. Bu serginin açılmasında bana yardımlarını sunan öncelikle aileme ardından Nihal Şengün Hanım ve Uğur Aydın Bey’e teşekkürlerimi sunarım. Sergimin açılışında beni yalnız bırakmayan KTO başkanı Sayın Ömer Gülsoy ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Sayın Fatih Altun başta olmak üzere çok değer verdiğim beni yalnız bırakmayan büyüklerime ve dostlarıma nezaketlerinden dolayı saygılarımı sunarak teşekkür ederim. Ayrıca açtığımız bu sergide plaket vererek beni onurlandıran Sayın Oktay Özkan Bey ve Sayın Nihal Şengün Hanım’a tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.” 

Haber: Mehmet Yılmaz


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”