KIZILÖREN KARARINI VERMİŞ

Pınarbaşı Belediye Başkan adayı MenduhUzunluoğlu, seçim çalışması kapsamında Kızılören Mahallesini ziyaret etti.

29.03.2024 10:41:00 0
KIZILÖREN KARARINI VERMİŞ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU’NA TAM DESTEK

Cumhur İttifakının Pınarbaşı Belediye Başkan adayı MenduhUzunluoğlu, seçim çalışmalarını Kızılören mahallesini ziyaret ederek sürdürdü. Ziyarette mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyen Başkan Uzunluoğlu, önerilerini de not aldı.

Pınarbaşı Belediye Başkan adayı MenduhUzunluoğlu, seçim çalışması kapsamında Kızılören Mahallesini ziyaret etti. Başkan Uzunluoğlu, ziyarette halkın isteklerini dinledi.Çevre düzenlemeleri ve sosyal etkinliklerin artırılması gibi konuların mahalle sakinleri tarafından dile getirilmesi üzerine Başkan Uzunluoğlu, bu taleplerin not alındığını ve çözüm odaklı projeler üreteceklerini vurguladı. Ayrıca, mahalle sakinlerine düzenlenecek etkinlikler ve bilgilendirme toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.  Başkan Uzunluoğlumahalle sakinlerinden 31 Mart'taki yerel seçimler içinde destek istedi. Mahalle sakinleri de Başkan Uzunluoğlu’nadesteklerini ve oylarını vereceklerini belirterek başarılar diledi. 

Başkan MenduhUzunluoğlu, bugün Kızılören mahallemizde büyük bir coşku ve teveccühle bizleri karşılayan vatandaşlarımız ile bir araya geldik.SevdamızPınarbaşı için ayırmadan-ayrışmadan, canla başla Cumhurİttifakı ve Üç Hilali zafere taşıyarak taçlandıracağız ifadelerini kullandı. Haber: Mehmet Yılmaz

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”