“KENDİ KİRLİ SURETLERİNİ DIŞA VURMUŞTUR”

POLİTİKA 29.09.2021 16:47:00 0
“KENDİ KİRLİ SURETLERİNİ DIŞA VURMUŞTUR”


  İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman’ın MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in geçmiş yıllarda attığı twitler üzerine yaptığı açıklamaya cevap İl Başkanı İncetoprak’tan geldi. İncetoprak, “İP Kayseri İl Başkanı, gerçekte kendi kirli suretlerini ve rezil hallerini dışa vurmuştur” ifadesinde bulundu.
  İncetoprak açıklamasında şu eleştirilerde bulundu; “Bahse konu twitlerin hiçbirisinin unutulmuş twitler olmadığını tam aksine tarihin hakikatini yansıtan, Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’in duruşunu doğrulayan twitler olduğunu açıklayan MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, “Biz dün de PKK ile beraber olunmasına karşı duruyorduk, bugün de karşıyız! MHP, Ak Parti ile birlikte Cumhur İttifakıyla PKK terör örgütünün başını hem içerde hem de dışarda ezmeye devam ediyor. Teröristler bizden kaçacak delik arıyor. İP’li Ataman, Bilmiyorsan söyleyelim, savunduğunuz PKK’lıların tamamının başını eziliyor ve şanlı askerimiz Kandil dağına Türk Bayrağı dikmek üzere ilerliyor. Hayırdır, rahatsızlığınız ve hazımsızlığınız bu yüzden mi?” dedi.
   İncetoprak, “Peki siz ne yapıyorsunuz? Dün nerdeydiniz, bugün neredesiniz?” diye sorarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Proje Partisi olduğunuz artık tescillendi! Sizin varlığınız artık PKK’nın hayata tutunması için sergilenen varlıktır, hepiniz bu yolun kurbanısınız! Genel başkanınız hani Cumhurbaşkanı adayıydı? Ne oldu, kimi aşamadınız?”
  Haber Merkezi 


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ