Kayserispor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı

HES KABLO KASYERİSPOR, SÜPER LİG’İN 36. HAFTASINDA SALI GÜNÜ KENDİ SAHASINDA GENÇLERBİRLİĞİ İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRÜYOR.HES KABLO KASYERİSPOR, SÜPER LİG’İN 36. HAFTASINDA SALI GÜNÜ KENDİ SAHASINDA GEN

ASAYİŞ 18.04.2021 09:25:39 0
Kayserispor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı
Hes Kablo Kasyerispor, Süper Lig’in 36. haftasında Salı günü kendi sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden yaptığı antrenmanla sürdürüyor.
Kayserispor Cuma günü deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından Süper Lig’in 36. haftasında Gençlerbirliği’ni konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kayserispor Tesisleri’nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmanda Konyaspor maçında ilk 11’de yer alan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise topla ile çalışmalar yaptılar. Antrenmana tedavilerine devam edilen İlhan Parlak, Gustavo Campanharo ve Ömer Uzun yer katılmadı.
Hes Kablo Kayserispor bugün yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek. 20 Nisan Salı günü Kadir Has Stadyumunda oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor ile Gençlerbirliği karşılaşması saat 16.00’da başlayacak.

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI