Kayseri OSB’de iki parsel için 24 başvuru

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE BULUNAN İKİ PARSELİN SATIŞI İÇİN NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDIKAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE BULUNAN İKİ PARSELİN SATIŞI İÇİN NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLİŞİ YAPILDIKAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE BULUNA

GÜNCEL 14.10.2021 13:54:11 0
Kayseri OSB’de iki parsel için 24 başvuru
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan iki parselin satışı için noter huzurunda kura çekilişi yapıldı. Kura çekilişine 24 müteşebbis katıldı. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, katılımcı sayısının fazlalığının yatırıma ilginin göstergesi olduğunu söyledi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Ahi Evran Konferans Salonu’nda noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile mülkiyeti Kayseri OSB’ye ait olan iki ayrı parselin satışı gerçekleştirildi. Kura çekilişi öncesi bir konuşma yapan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 24 sanayicinin başvuruda bulunmasını önemsediğini ifade ederek, “Bildiğiniz üzere daha önce sanayi parsellerimizin ihaleyle satışını gerçekleştirmiştik ancak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın da görüşü doğrultusunda iki parselimizi noter huzurunda yapacağımız kura çekilişi ile sanayicilerimize vereceğiz. Kura çekilişimize katılmak üzere 24 sanayicimiz başvuru yaptı. İki arsa için bu kadar çok başvuru yapılması yatırıma ne denli ilgi gösterildiğini ortaya koyuyor. Bu ilgiden dolayı müteşebbislerimize teşekkür ediyorum. Kurada çıkacak sanayicilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Alacakları parsellerde katma değerli üretimler yapmalarını, istihdama, ihracata ve topyekun ekonomimize katkıda bulunmalarını temenni ediyorum” dedi.
Kura çekilişi sonucu 7591 geçici parsel numaralı 8 bin 414 metrekare büyüklüğündeki parseli Hasçelik Firması, 7596 geçici parsel numaralı 6 bin 201 metrekare büyüklüğündeki parseli ise KLC Enerji firması dolu çekti. Her parsel için ayrıca ikişer adet yedek çekilişi yapıldı.

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ