İYİ PARTİLİLERDEN ANKARA ÇIKARMASI!

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve Belediye Meclis Üyeleri Ankara’ya giderek hem grup toplantısına katıldılar hem de Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler.

POLİTİKA 20.10.2021 17:13:00 0
İYİ PARTİLİLERDEN ANKARA ÇIKARMASI!

İL BAŞKANI VE MECLİS  ÜYELERİ ANKARA’DA!

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve Belediye Meclis Üyeleri dün sabah dört araç eşliğinde Ankara’ya giderek hem grup toplantısına katılarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasını dinlediler hem de Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcıları ile tek tek görüştüler.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATAMAN,  “BÜYÜK COŞKU VAR!”

***Ankara ziyareti ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “Ankara ziyaretimiz de gördük ki partimizi ve Sayın Genel Başkanımıza büyük bir ilgi var. Bu manzara bizim de çalışma şevkimizi daha da arttırdı. Hep birlikte canla başla çalışacağız” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve Belediye Meclis Üyeleri dün sabah dört araç eşliğinde Ankara’ya giderek hem grup toplantısına katılarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasını dinlediler hem de Parti Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcıları ile tek tek görüştüler. Ziyaret sırasında İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’da makamında ziyaret edildi. Ataş, ayrıca Meclis’te Kayseri heyetini ağırladı.

Ziyarete, İl Başkanı Sebati Ataman’ın yanı sıra, merkez meclis üyeleri Kazım Yücel, Hasan Özsoy, Paşa Önal, Adnan Özer, Muharrem Yiğen, Erhan Özhan, Osman Türk, Ufuk Gökdemir, Mustafa Çalıksoy ve Necmettin Apaydın katıldı.

Ankara ziyareti ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, “Önce TBMM’ni ziyaret ederek Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Grup konuşmasını büyük bir coşku ve heyecanla dinledik. Ankara ziyaretimiz de gördük ki partimizi ve Sayın Genel Başkanımıza büyük bir ilgi var. Bu manzara bizim de çalışma şevkimizi daha da arttırdı. Hep birlikte canla başla çalışacağız. ” dedi.

Ankara çıkarması yapan İYİ Parti heyeti dün tekrar Kayseri’ye döndü.

 

 

 


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI