İYİ PARTİDEN İNCESU ZİYARETİ

İYİ Parti Kayseri il ekibi, İncesu ilçesi esnaflarını gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.

POLİTİKA 11.10.2020 12:31:00 0
İYİ PARTİDEN İNCESU ZİYARETİ

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, İl Mali İşler Başkanı Yasin Aras, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Keleş, İl Protokol ve Özel Kalemi Yavuz Yıldız, İYİ Parti İncesu İlçe Başkanı Mustafa Kayabaşı ve İYİ Parti İncesu Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte; İncesu Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fevzi Aykar’ı ; İncesu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Büyüköz’ü ve İncesu Ziraat Odası ve Sulama Kooperatifi Başkanı Yaşar Karaçavuş’u ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası İYİ Parti Kayseri il ekibi, İncesu ilçesi esnaflarını gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler. Esnaf ve vatandaş, İl Başkanı Ataman’a korona virüs ve giderek yükselen döviz nedeniyle artan pahalılaşmadan dolayı ekonomik sıkıntılarının olduğunu, geleceği göremediklerini ve geçim kaygılarının olduğunu belirttiler. Bazı esnafların dükkanlarının kiralarının Euro üzerinden olması nedeniyle zorlandıklarını, ayrıca korona virüs için verilen teşviklerin kendilerine ulaşmadıklarını söylediler.

İncesu okul servisçileri ile de görüşen İl Başkanı Sebati Ataman, servisçilerin sıkıntılarını dinledi. Taşımalı sistemle devletten ihale alan servisçiler geçen sene marttan bu yana korona virüs sebebiyle okulların kapanmasından dolayı çalışamadıklarını; teminatlarını yatırmaları, harçları ve vergilerini ödemelerine rağmen önceki yıldan kalan alacaklarının olduklarını belirttiler. Pazartesi gününden itibaren okulların haftanın iki günü açılacağının belirlenmesine karşın; yetkililere durumu sorduklarında net bir dönüş alamadıklarını ifade ettiler. Bu konu ile ilgili yetkililerden acil çözüm üretmelerini bekleyen servisçilere İl Başkanı Ataman konuyu yetkililere ileteceğini ve konunun takipçisi olacağını belirtti. İncesu esnafı ve servisçiler, İl Başkanı Sebati Ataman’a ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı memnun olduklarını belirttiler.


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI